کسی تجربه داره راهنماییم کن چم اونموقع که تو بیمارستان به دنیا اومد وقتی اومدیم بخش خلط بالا آورد اونجا به پرستارا گفتیم گفتن اگه تکرار شد دوباره بیا که دیگه تکرار نشد اومدیم خونه الان پسرم ۴۰ روزشه همچنان اون خلط ادامه داره کلا راه نفس کشیدنشو گرفته یه هفته پیش بردم کلینیک کودکان بهش فقط یدونه قطره بینی داد که اصلا اثر نکرد الان تو گوگل سرچ میکردم فهمیدم باید ساکشن میشده اینم بگم بچم همون از بیمارستان مرخص شد اومدیم خونه دومین روز سینمو نگرفت که انگار اونم به اون ربط داشته. کسی تجربه ی مشابه داشته میتونین راهنماییم کنین الان ببرم همون بیمارستانی که زایمان کردم بهشون بگم؟
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه منظورت اینه بینی ش گرفته و یه خلط بالاس بچه منم داشت این وضع رو و هنوزم ادامه داره اولش گفتن تا ...
بینیش گرفتس پشت حلقش خلط داره خلطی که نه از راه بینی میاد بیرون نه میتونه قورتش بده حتی میخواد اضافه شیر بالا بیاره با خلط بالا میاره تو بیمارستان که خلط بالا آورد خلط کثیفو چرکی بود
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل