smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 عنوان طببعیه؟؟؟ 108 بازدید | 17 پست دختر ۱۸ساله که فقط سبیل هاشو برداشته نه رنگ موی نه بند انداختن صورتی نه برداشتن ابرویی!!! شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود 1402/11/04 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22061 اولین اصلاح صورتم ۲ روز مونده ب عقدم بود😐 همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
مامان_یاسم عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 8020 آره طبیعیه حتی با سیبیل هم دیدم میرن دانشگاه هرکس یه عقیده ای داره دیگه
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 اولین اصلاح صورتم ۲ روز مونده ب عقدم بود😐 خب عقدت چن سالگی بود؟ شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22061 خب عقدت چن سالگی بود؟ ۱۹ همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 آره طبیعیه حتی با سیبیل هم دیدم میرن دانشگاه هرکس یه عقیده ای داره دیگه وای اونا دیگه خیلی سمن دانشگاه قبول بشم شاید ببره مامان واس اصلاح شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 ۱۹ اها پس زود بودیمنو زیر۲۴محاله بدن همش میگم نکنه تا اون موقع یهو دیدی نزاشتن ابرومو بردارم تار عنکبوت بزنه شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22061 اها پس زود بودی منو زیر۲۴محاله بدن همش میگم نکنه تا اون موقع یهو دیدی نزاشتن ابرومو بردارم تار عنکب ... ماله منم نمیزاشتن بردارم همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9169 با مو رنگ کردن تا سفید شدن مو مخالفم چه کاریه اصلا دوست ندارم خودم ۱۱سال ازدواج کردم تا حالا فقط یه بار مش کردم یه بار فر دیگه رنگ نکردم ولی اصلاح و ابرو خوبه همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 ماله منم نمیزاشتن بردارم راستش من اصن تا حالا نگفتم بردارم یا نه همش فک میکنم میگن خوبه دس نزن سبیل هامم بعد یه مدت مامانم گف توروخدا بردار شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22061 راستش من اصن تا حالا نگفتم بردارم یا نه همش فک میکنم میگن خوبه دس نزن سبیل هامم بعد یه مدت مامانم گف ... خب وقتی میگن بردار برو بردارش دیگه همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
smyg مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4258 با مو رنگ کردن تا سفید شدن مو مخالفم چه کاریه اصلا دوست ندارم خودم ۱۱سال ازدواج کردم تا حالا فقط یه ... عاااا من عاشق این قرتی بازیام بر خلاف مامانم🙂😂همیشه بم میگه تو ایندت تو ارایشگاهه همش خودتو انقد عوض میکنیا شب غم انگیز تو نیز بگذرد. اما در این میان دلی ز دست میرود
زن_حاجی عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 523 چی شده که فکر کردی اگه ابرو برندارن غیر طبیعیه؟خیلی ها هستن فقط سبیل برمیدارن ابرو و صورت رو میزارن برای ازدواج که کار خوبی هم میکنن به نظرمچون خیلی تغییر میکنن😍 لطفا لایک نکنید.
مامان_یاسم عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 8020 وای اونا دیگه خیلی سمن دانشگاه قبول بشم شاید ببره مامان واس اصلاح ما یکی از فامیلامون بود میگفت دانشگاه میخواستم برم مامانم گفته خواهشاً یه دستی به صورتت بکش گفتم نمیخوام میخوام تا ازدواجم همینجوری باشم😂
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9169 راستش من اصن تا حالا نگفتم بردارم یا نه همش فک میکنم میگن خوبه دس نزن سبیل هامم بعد یه مدت مامانم گف ... خووب پس یه اصلاح بکن یه رج هم زیر ابروت تمیز کن اما رنگ بیخیال من تا حالا موی رنگ شده است ندیدم که خوشم بیاد همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی