2777
2789
عنوان

یکی از داییام اصرار میکنه برم خونشون ...چی بگم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 32 پست

شاید نظر من باهمه متفاوت باشه ولی به نظرم این ادم اصلا ادم مناسبی نیست که بخوای باهاش بری بیرون 

اینکار هرزگی که هربار با یه نفر بره و صد درصد لیاقت تو بالاتر از رفت و امد با یه عرزس 👩‍🦽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نظر من باهمه متفاوت باشه ولی به نظرم این ادم اصلا ادم مناسبی نیست که بخوای باهاش بری بیرون  ...

نه نگو هرزه 

نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم خدایی نکرده کار بد ک نمیکنه

اما من میگم سبک زندگیش با تایپ من یکی نیی 

وای سم  کاش حداقل ب روابط اجتماعی ادم اضاف میشد  میشینن دور هم چرت و پرت میگن  یا ...

دقیقا رابطه تو باهاش خیلی کم کن این رابطه ها تهش عذابه هیچیه به هوای اینکه روابط اجتماعیت خوب بشه نری ها!!! اگه تونستی بهش بگو از سر دلسوزی که این رابطه ها چون حرامه بشدت انرژی منفی داره و برمیگرده به زندگیت دس بردار هدف داشته باش موندم چرا ازدواج نمیکنن اینجور آدما حتما باید به گناه بیوفتن! 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
دقیقا از همین میترسم  انقدم ادم دورو و هف خطی هس ک خدا میشناستش فق

هیچ وقت باهاش نرو اگه فردا روزی لو رفت میندازه گردنت خودش از زیر کاراش در میره منم همچین فامیلی داشتم

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
دقیقا رابطه تو باهاش خیلی کم کن این رابطه ها تهش عذابه هیچیه به هوای اینکه روابط اجتماعیت خوب بشه نر ...

بنده خدا کار بد هم نمیکنه ک ی وقت فک کنی رابطه و اینا ...نه اصلا دلم نمیخاد ب کسی تهمت زده بشه

کلا میگم ازاده و ریلکسه 

حالا سوالم اینه ب داییم ک انق اصرار میکنه بیا بیا چی بگم اخه

بنده خدا کار بد هم نمیکنه ک ی وقت فک کنی رابطه و اینا ...نه اصلا دلم نمیخاد ب کسی تهمت زده بشه کلا ...

ازنجوری پیش ک بره رابطه هم شروع میشه کمکم میرن جلو

کاری ندارم بش هرجور میخاد زندگی کنع  اما جواب داییمو چی بدم

بگو حوصله بیرون رفتن ندارم یا بگو سرم درد میکنه ی بهونه جور کن دیگه

نه نگو هرزه  نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم  اما من میگم سبک زندگیش با تایپ من یکی نیی

این نظر منه میتونه متفاوت باشه ولی من هر ادمی که با رابطه با افراد مختلف داره چه زن باشه چه مرد چیزی جز این نمیتونم بگم 😬😬😬

😂😂😂دقیقا همین بهونه رو نمیدونم چیه و بخاطرش تاپیک زدم ک بقیه راهنمایی کنن  بقیه هم گیر دادن ...

ب داییت بگو دختر اون بیاد پیش تو..بعد تو ب مامانت بگو ک اجازه نده برید بیرون

😂😂😂دقیقا همین بهونه رو نمیدونم چیه و بخاطرش تاپیک زدم ک بقیه راهنمایی کنن  بقیه هم گیر دادن ...

کلا اصل موضوع بیخیال میشیم 😅🤣🤣🤣🤣

بگو کار دارم . حوصله ندارم 

مهمون دارم از این حرفا