2777
2789
عنوان

لکه قبل پریود

86 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من الان استرس گرفتم یکی جواب بده 

من 3ماه قرص سیبل واسه کیستم خوردم پریودم افتاد تقریبا 11م ماه بعد الان 3روز پیش یکم لکه اومد نمیدونم قهوه ای بود قرمز بود رنگش یادم‌نیس بعدشم فقط یکم لک ابکی زرد اومد تموم شد هنوز چیزی دیگه نیومده 

امروز بی بی گذاشتم منفیه ممکنه حامله باشم الان زود باشه؟؟بذارم ینی بعد اسنکه عقب افتاد یا کسی تجربه داشته؟

بله باید صبر کنی از وقتت بگذره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باید صبر کنی از وقتت بگذره

مرسی🥺استرس دارم خیلی حس بدیه از یه طرف اگه باشه کاری نمیتونم بکنم از یه طرف وضعیت اینجا و گرونی و اینا فکرمو مشغول میکنه میترسم حامله باشم

مرسی🥺استرس دارم خیلی حس بدیه از یه طرف اگه باشه کاری نمیتونم بکنم از یه طرف وضعیت اینجا و گرونی و ا ...

باید جلوگیری سفت و سخت میکردی عزیزم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم خیلی وقتا لکه بینی قبل پریود دارم اتفاقا کیستم دارم دارو مصرف میکنم قرص دوفاستون  که دکتر داده 

اگر بچه نمیخوای نگران نباش باردار نیستی 

ان شاالله که هر چی خیره همون بشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اون اتفاقه فقط وقتی که این قرصه رو‌مصرف میکردم افتاد جز‌اون دیگه نیفتاد گفتم قرص جلوگیریه دیگه

آها حالا صبر کن تا موعودت

جدا؟؟خب پس احتمالا نیس ولی اولین باره اینجوری شدم

نگران نباش طبیعیه الهی که هر چی مصلحته و خودتون دوست دارین همون بشه 

منم التماس دعا دارم برای سلامتی و آرامشم ممنونم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت