2777
2789

نمیشه ماشین رو تو خونه پارک کرد درش کوچیکه. حیاطشم شاید ماشین جا نشه هنوز دقیق بررسی نکردیم 

شما باشید با خونه ۲ خوابه آپارتمانی که فعلا دارید عوض میکنید یانه؟ 

مشکلمون فقط پارکینگه از نظر امنیت و دزد. و اینا 

کیا پارکینگ ندارن تا حالا مشکلی داشتید؟

ما ت اپارتمانیم 

۶۵ متره کلش 

پارکینگم نداریم ، مشکلی هم‌نداریم چون فقط ماشین ما نیست ک ت مجتمع هستش

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من دیدم دیروز حیاطشون فنس بود ماشین و حالت عمودی جلو‌خونه گذاشته بودن حیاطم نه ها فک‌ کن ماشین وعمودس بذاری جلو خونه انقد جاداشتن فقط من هرچقدرفک‌میکردم‌نمیدونسم‌چطور‌ جادادن با چه دست فرمونی حالا شما ببین میتونی درشو‌عوض‌کنی 

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
ببین میشه از جای دیگه در گذاشت نشد ولش کن

پرو فایلتون خودتونین؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
ببین میشه از جای دیگه در گذاشت نشد ولش کن

یعنی نمی ارزه ؟ 

از نظر های دیگه خونه خوبیه فقط ۳۰۰ تومن باید به پول خونه خودمون اضافه کنیم ولی ویلاییه. 

اگر دوربین ودزدگیر حرفه ای بذاریم بازم به نظرت خوبه نیس؟

نگاه کن ببین حیاطش ماشین جامیشه بعددرش رو عوض اگه نمیشه که قیدشو بزن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

وقتی توکوچه نشه پارک کنی جلو درخونت باید دم به دقه دنبال جا پارک باشی .خیلی سخته خواهرم یه خونه خیلی شیک وبروز داشت ولی بخاطرهمین که نمیشد پارکنی فروختش ..برادرشوهرمم همین مشکل داره نمیتونه ماشینش عوض کنه ماشینش پوکیده ولی میگه اول باید خونروعوض کن ماشین نو کنم بزنم کجا

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا