barli_7913 مدیر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5321 عنوان میشه نی نی منم حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 57 پست منم خودم میتونم حدس بزنم ولی واس خودم نمیشه 1402/11/04 | 03:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 واسه هفته ۷ زیاد بزرگ نیس خیلی خیلی سخته تشخیصش چون هنوز خیلی فینگیلیه ولی من شکمم تو این هفته شما یکم تیز تر بود و دختر بود و احتمالا پسر انشاالله سالم و پسر باشه که دوس دارینویارات چه جوریه؟ حالت تهوع اینا رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 نظرتو نگفتی رفتی🤨 داشتم فکر میکردم با خودم مقایسه میکردم😂 رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
barli_7913 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5321 خیلی خیلی سخته تشخیصش چون هنوز خیلی فینگیلیه ولی من شکمم تو این هفته شما یکم تیز تر بود و دختر بود و ... اره پسرا شکمشون بعدا بزرگ میشه من هم شب هم روز تهوع دارم از گوشت پیاز سیر متنفرمماهی مرغچرخ کرده کباب بدم میادنون منیر با خیار گوجهتخمه شور شیرینی بخورم دلمو میزنهشور ترش دوس دارم
barli_7913 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5321 داشتم فکر میکردم با خودم مقایسه میکردم😂 معدمم خیلی درد میکنه بویاییم به شدت قویه فقط میخوابم خوابم میبره کلا دستشویی برم از کار خودمم تهوع میگیرم بالا میارم
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 اره پسرا شکمشون بعدا بزرگ میشه من هم شب هم روز تهوع دارم از گوشت پیاز سیر متنفرم ماهی ... خب من اکثرا تهوع داشتم ولی خیلی کم ، فقطم نون و پنیر و خیار و گوجه میتونستم بخورم ، باقیش مث شما نبودم و واقعا شیرینی دوس داشتم رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 معدمم خیلی درد میکنه بویاییم به شدت قویه فقط میخوابم خوابم میبره کلا دستشویی برم از کار خودمم ... بویایی منم خیلی قوی بود اذیت بودم ولی کلا از بارداریه به جنسیت نیست رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
barli_7913 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5321 خب من اکثرا تهوع داشتم ولی خیلی کم ، فقطم نون و پنیر و خیار و گوجه میتونستم بخورم ، باقیش مث شما نبو ... ن امروز ی شیرینی خوردم قبلا عاشقش بودم نعدمو زد بهم نچسبیدم ولی الوچه ترشک دوس دارم طبیعیشو نه صنعتی که پره اسیده
barli_7913 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5321 بویایی منم خیلی قوی بود اذیت بودم ولی کلا از بارداریه به جنسیت نیست اره یکی میاد خونه میفهمم چی خورده
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 ن امروز ی شیرینی خوردم قبلا عاشقش بودم نعدمو زد بهم نچسبیدم ولی الوچه ترشک دوس دارم طبیعیشو نه صنعتی ... دوست منم بچش پسر بود ویار خیلی بدی داشت و خیلی بالا میاورد و عاشق ترشیجات بود رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
barli_7913 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5321 دوست منم بچش پسر بود ویار خیلی بدی داشت و خیلی بالا میاورد و عاشق ترشیجات بود ولی چن علائمم به دختر میاد سینه چپ بزرگ تره باسنم یکم بزدگ شده یکم توپر شدم در کلبچه بعدیتون میخوایین پسر باشه خالم بلده به منم یاد داده فقط من فک نمیکردم زود بچه دار بشم رعایت نکردم اگه خواستی یادت بدم
70baran72 عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 4984 ولی چن علائمم به دختر میاد سینه چپ بزرگ تره باسنم یکم بزدگ شده یکم توپر شدم در کل بچه بعدیتو ... اسی بگو چیکار کنیم بچه بعدی دختر باشهعلائمی که گفتی همرو دارم،بچم پسره
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 ولی چن علائمم به دختر میاد سینه چپ بزرگ تره باسنم یکم بزدگ شده یکم توپر شدم در کل بچه بعدیتو ... ببخشید من دیر اومدم برا جواب ، اینا ببین همش احتمالاته من باسن چقدررررر کوچیک شد سر بارداریم و بچم دختر بودوالا اصلا به بچه بعدی فکر نمیکنم همینجوری دهنم سرویسه😂ولی اگه حالشو داشتی بگو ممنونتم😍 رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡