2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید زیاد خوابیده تو روز

شاید دلش درد میکنه

ببین غذا بهش چی دادی.

یکم شکمشو ماساژ بده شاید باد داره

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

رفلاکس نداره 

شاید داره دندون در میاره🤔

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه من تا ۶ ماه قشنگ می‌خوابید خوابش شیر خوردنش خوی بود بعده ۶ ماهش ن خوب میخوابه ن میخوره نمیدونم چرا هر دکتری هم میبرم‌یه چیزی میگه هزار بار تو شب بیدار میشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
خب شاید زیاد خوابیده تو روز شاید دلش درد میکنه ببین غذا بهش چی دادی. یکم شکمشو ماساژ بده شاید باد ...

هنوز غذا نمیدم شیر میخوره ماساژ دادم شکمش قطره دادم اروقش گرفتم

از کجا باید بدونم؟؟؟؟؟ اخه تا تو گهوارس و تکونش میدیم میخوابه همینکه گهواره رو تکون نمیدیم گریه میکن ...

شبا که میخوابین میزارینش تو گهواره  منکخ نمیمونه اگه با هزارتا دلقک بازی و بازی کردن توش بخوابونمش همش چشم بهشه میترسم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
از کجا باید بدونم؟؟؟؟؟ اخه تا تو گهوارس و تکونش میدیم میخوابه همینکه گهواره رو تکون نمیدیم گریه میکن ...

بی قراری شبانه بیشتر اوقات بخاطر رفلاکسه 

دندوناشم بببن لثه ش ورم نکرده،اسهال نداره،سرش داغ نیست 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨