2777
2789
عنوان

دعاتون میکنم لطفا دعام کنین

55 بازدید | 13 پست

خیلیییییی اذیت شدم این چند وقته ممنون میشم واقعا ازتون🙏🙏🙏عزیزان تاحالا از دعاهاتون جواب گرفتن دریغ نکنید🌹🌹🌹🌹

♡~God knows the best

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واسه تاپیک اخرم گزارش بزنین خاهر دوستپسرم اینجاست واستون صلوات میفرستم  نینی یار حذف نکر ...

عریزم سعی کردم بزنم آبی نشد اگه بهم راهشو بگی حتما میزنم ولی چند بار تلاش کردم نمیدونم چرا هیچ باری آبی نشد 

♡~God knows the best

اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم❤

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💛

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💚

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل  فرجهم💙

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💗

ازطرف شماهدیه به امام زمان عج ان شاءالله حاجت رواباشید⭐

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭