2777
2789
عنوان

کاش پدرم زنده بود 😔

183 بازدید | 10 پست

پس فردا روز پدره 

پدرم پارسال توی اوج ناباوری فوت شد هنوزم باورم نمیشه مرده 😭

کاش زنده بود 

کاش سهممون از پدرمون ی سنگ قبر نبود

کاش قدر زحمتهایی ک برامون کشید میدونستیم 

کاش زنده بود کف‌ پاهاشو بخاطر زحمتاش میبوسیدم 

خیلی زحمت کشید برامون،😭

خدایا ما قدرشو ندونستیم 

خدایا چ سردو گرمی تو زمستون تابستونا کشید تا مارو بزرگ کنه 

کاشکی مارو حلال کنه چون ما نفهمیدیم پدرمون چقد‌ خوب بود وقتی مرد فهمیدم چقدر دوسش داشتم 

هیچوقت نمی‌دونستم پدرمو ایقد‌ دوس‌ دارم 

چرا نفهمیدم بی پناه میشم 

چرا یوقتایی سربسرش میزاشتم و حرفشو گوش نمی‌کردم 

چرا من نمردم بجاش 

کجاست الان خدایا😭

بمیرم برات🥺

چرا فوت کردن؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....منم پدرم چند ماه پیش فوت کرد و حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت.....مطمئن باشید پدر شما هم در زیر سایه ی رحمت خدا هستند و از همیشه بیشتر در کنار شما حضور دارند..

روحشون شاد خدا بهتون صبر بده درکتون میکنم میدونم چقدر سخته فقط تنها راهش اینه که هر کاری که از دستتون میاد انجام بدین که روحشون در آرامش باشه مثلا خیراتی قرآنی چیزی بدین یا حداقل کارهایی که دوست داشت رو انجام بدین مطمئناا شمارو میبینه و کنارتون هست غصه نخورید و سعی کنید عادت کنید میدونم سخته ولی چاره نیست….

سکته قلبی کرد بابام 😭

آخی عزیزم خدا بیامرزه روحش شاد 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
روحشون شاد خدا بهتون صبر بده درکتون میکنم میدونم چقدر سخته فقط تنها راهش اینه که هر کاری که از دستتو ...

نمیتونم من حتی ی فاتحه سختمه بخونم مثلا بگم برای پدرم زبونم نمیچرخه تو دهنم 😭

روحشون شاد خدا بهتون صبر بده درکتون میکنم میدونم چقدر سخته فقط تنها راهش اینه که هر کاری که از دستتو ...

آره اون دنیا حتی یه صلواتم خیلی می ارزه