2777
2789

😭😭😭چرا بدبختی ازم دست نمی‌کشه 

منی که مثل گل تمیز بودم همه چیو رعایت میکردم زگیل گرفتم اوونم بد خدایا دارم دیونه میشم دکتر گفته وضعیتت خوب نیست باید زود بیایی درمان ماه پیش رفتم وسیله داشتم فروختم الان با چی برم خدا

کل رحیمم زخمه عفونت بدتر شب روز ندارم بس که درد دارم خیلی حالم بده چرا خدا باهام قهر کرده چرا منو نمبینه 

دکترا هم بعضی هاشون نامرد شدن بری یکم پول کم بیاد قبول نمیکنن خدایا لعنت به این زندگی که اصلا حواست بهم نیست😭😭😭😭

وقت خونم رسیده پول پیش نداریم خدایا حسرت همه چی به دل مونده هاااا😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم عفونت گرفتی هم زگیل 😕

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

زگیل چه ربطی به رعایت تمیزی داره؟

۹۹ درصد رابطه جنسی و تمام

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

همه همینیم ماهم حسرت همه چی به دل خودمون وبچهامونه😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

اگه میتونی برو به مراکز مددکاری شهرتون کمکت میکنن

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته.نمیتونی خودتم مشغول ب کار بشی حقوق داشته باشی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

از چه راهی؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
عزیزززم از شوهرت گزفتی؟ چقدره مگه هزینش دولتی نمیشه؟ بیمارستان میلاد دولتیه

بیمارستان آرشم هم دولتی ویزیتش کلا ۱۴تومن دکتراشم عاااااالی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون