2777
2789

گرسنه بود غذا دادم 

میخواد درو وا کنه بیاد تو 

چیکارش کنم 

حتما سردشه😢

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  

منم چنین گربه ای دم در دارم اگر بمن بود الان خونه پر از گربه بود مامانم نمیزاره🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیارش خونهه خوداا.. من هر گربه ای ببینم تا تو بغلم لهش نکنم ولکنش نیستم😐😂

خیلی نازه نگاش کن🥹

بیارش خونهه خوداا.. من هر گربه ای ببینم تا تو بغلم لهش نکنم ولکنش نیستم😐😂

گربه می‌ره تو آشغالی ، دست نزن ، کثیفه ، جیشو یه 🤣

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

ای وای خودااااااااااا چقد ناااازه

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
یه تشت شیر و گل سرخ واسش اماده کن ماساژش بده،فردا هم صبحانشو ببر واسش توو تختش این خیلی پررو شده ها ...

میره رو دستگیره تا بازش کنه

بیوفته زمین😢