2777
2789
دو لیوان نرم کننده لباس بریز تا صبح چیزی نریز صبح آب بریز 

باز میشه؟؟؟ لوله بازکنی اومد هرکار کرد باز نشد گف خیلی کرفتگیش زیاده اخه لوله حمام اشپزخونه مشترک

ض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز میشه؟؟؟ لوله بازکنی اومد هرکار کرد باز نشد گف خیلی کرفتگیش زیاده اخه لوله حمام اشپزخونه مشترک ...

آره خیلی راحت حالا که زیاده آخر شب هم بریز تو حمام هم آشپزخونه چند لیوان آب با چندلیوان نرم کننده لباس مخلوط کن رقیق نشه غلیظ باشه شب بریز تا صبح بمونه  صبح با فشار آب بریز 

وقتی لوله بازکن نتونسته باز کنه از نرم کننده توقعی نداشته باش 

شاید خیلی اسید ریختی لوله ها رو جمع کرده 

منم یبار همین کارو کردم لوله ها رو سوزونده بود هم سوراخ کرده بود هم جمع شده بود تو راه آب

عه چیکارکردی بعدش

برا من کف شور  تو حیاط بود لوله وصل بودت کوچه به جوب آب

بعد شوهرم زیر در رو سوراخل کرد گفت هر بار حیاط رو میشوری آب رو اینجا هل بده بیرون بعدم ک اون خونه رو فروختیم

دعا کن ماهم این خونمون فروش بره

انشاالله 

چند تا دعا هست واسه فروش خونه از تو گوگل سرچ کن

بذار چهارگوشه خونه عالیه

ما یکسال خونمون واسه فروش گذاشته بودیم یه مشتری هم نمیومد یا آنقدر فاصله میفتاد ک از فروش خونه منصرف می شدیم 

همین دعا ها رو گذاشتم ده روزه فروش رفت

چه دعایی عزیزم؟

یادم نیست 

تو گوگل سرچ بزن 

من هرچی دعا بود همه رو تو یه کاغذ نوشتم 

و ازین نسخه چهار تا نوشتم چهار گوشه خونه گذاشتم 

یه دعا هم بود به آب خوندم ریختم رو دیوار اینو هرروز انجام دادم

بعد هم ذکر یا جوادالائمه ادرکنی رو هرروز 1400 مرتبه خوندم خونه خوبی پیدا کنیم 

دقیقا همون چیزی که می خواستیم پیدا کردیم خداروشمر