2777
2789

بهت احتیاج دارم بیا لااقل وقتی خوشحالم بیا تا از پشت بوم‌نیوفتادم بیا 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژینا گل من یه کاربریه که آهنگ های قشنگی میزاره چند دقیقه پیش هم گذاشت اسم تایپیکشم برای گوش هایت هست

@ژیناگل_من

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بهت احتیاج دارم بیا لااقل وقتی خوشحالم بیا تا از پشت بوم‌نیوفتادم بیا 

دارم گوش میدم عالیه 

دستتون درد نکنه

متن رو اول خوندم فکر کردم کیه    به من اینو گفت

چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر
دارم گوش میدم عالیه  دستتون درد نکنه متن رو اول خوندم فکر کردم کیه     به من اینو ...

🫠😂😂😂😂

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
دنیا _ سیاه سفید  Ahmet kaya_ şu dağlarda kar olsaydım  چون میشناسمتون میدونم این سبک آه ...

عههه پست های قبلم کامنت گذاشتین   

کی خونده

شایع

ژینا گل من یه کاربریه که آهنگ های قشنگی میزاره چند دقیقه پیش هم گذاشت اسم تایپیکشم برای گوش هایت هست ...

مرسی 

باب دلمی_محسن چاووشی تو_عرفان طهماسبی نابرده رنج_احسان خواجه امیری

سومی رو گوش دادم عالیه اون یکی هم گوش میکنم