2777
2789
عنوان

دوست دخترخالم سکته قلبی کرده😔

621 بازدید | 23 پست

سلام 

دختر خالم دانش آموز کلاس دهم مدرسه فرزانگانه از اون جایی که میدونین مدرسه فرزانگان بچه ها داغون می‌کنه من خودمم فرزانگان بودم موهام توی کلاس نهم سفید شد سر هر امتحان از شدت استرس گوارشم بهم میریخت بالا میاوردم داغون شده بودم به معنای واقعی کلمه موهام ریخته بود کف سرم قشنگ خالی شده بود 

صورتم از شدت استرس پر جوش شده بود قلبم درد میگرفت سرم درد میگرفت و …. 

دوست دختر خالمم وعضش همین بود بنده خدا خیلی اذیت شد یه دختر بچه ۱۶ ساله از شدت فشار درس و اینطور چیزا هر روز گریه می‌کرد و خودش و با بقیه مقایسه می‌کرد مامان باباش بهش کلی فشار می آوردن امتحانای سخت میگرفتن

امروز صبح مدرسه نیومده دختر خالم گفت سکته قلبی کرده ولی دلیلشو نگفتن انقد که تحت فشار بوده بنده خدا 😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب به نظر من فرزانگان اسمش رو خودش هست اونایی که هوش زیاد و بالا دارن باید برن قرار نیست همه درسخون و نابغه باشن خیلی ها بدون درس خوندن هم رشد و پیشرفت و ترقی کردن و خیلی پولدار شدن

فشار شدید  درسا روحی بدنی داغون میشی ایناییم که میگن سخت نیست چرت میگن واقعا

۶ سال تیزهوشان بودم 

فشار رو خود دانش اموز به خودش میاره یعنی میتونستی سخت بگیری یا راحت 

She is working on a bio…

خوب به نظر من فرزانگان اسمش رو خودش هست اونایی که هوش زیاد و بالا دارن باید برن قرار نیست همه درسخون ...

البته اونایی هم که میگن درس نمیخونیم میخونن جدا درس میخونن