2777
2789

من با شوهرمد۳سال تفاوت سنی داریم. الان دور برم میبینم اختلاف سنی ۱۰سال اینا ۲۱سال. خیلی نگران زندگیم شدم میگم نکنه از چشم شوهرم بیوفتم البته و متاسفانه ما هم زود ازدواج کردیم من ۱۶ شوهرم ۱۹. خییلی دارم اذیت میشم میترسم زود پیر بشم چیکار کنم راهکار بگین. الان هم سن های شوهرم تازه زن میگیرن اون حداقل ۸ یا ۱۰از خودشون کوچیکتر. 😭😭😭😭

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت ۱۹😐😐😐😐

زیاد بچه نیستید جفتتون

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چون زنا بعد زایمان شکسته میشن به مرور ،وقتی زن پا به سن بذاره اونوقت تفاوت سنی به چشم میاد ...مردا تو چهل پنجاه سالگی تازه احساس جوانی و جذابیت دارن زنا تو اون سن بی حوصله ن و شاداب نیستن

...

خدا مشکلتون رو حل کنه استارتر.  من خودمم ۲۰ و کسی که باش ارتباط دارم همسن های خودتونه. ولی ازدواج تو این موقع اشتباهه. گفتم ۱۹ بشی بعد ازدواج  

کاربر پسر/#کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)'

منم شوهرم ده سال تفاوت سنی داریم 

دوتا ادمیم با دوتا دنیای متفاوت 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

خب زن زایمان داره و اینا زودتر شکسته میشه ولی ۳ سالم خوبه بدک نیست منو شوهرم ۷ سال تفاوت داریم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

الان ۳۰ شوهرم موقع ازدواج ۱۹ 

اهااااا

خب نه چرا از چشمش بیوفتی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃