2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین استرسمو کم کنم

193 بازدید | 28 پست

14سالمه خونه دوست مادرم فشارمو گرفت16بود 

بخواطر استرس چند روزی به حالم شک کزدم ولی فکر کرذم قلبمه قلبمم 90میزد

نمیدونم چجوری کنترل کنم راح کار بدین نبابذ نمک روغن اینا بخورم 

برا کم کردن استرس هرچیزی توی فکر و ذهنت میاد رو بنویس، حتی چیزای بیخود و الکی، یکی یکی بهشون از یک تا ۱۰ ارزش و اهمیت بده، ببین واقع بینانه چقدر یه موضوع اهمیت داره که ذهنت رو درگیر کرده ، اگه راه حل پیدا میکنی حلش کن، اگه نه فقط نگرانیه و کاری از دستت ساخته نیست رهاش کن دیگه هروقتم اومد توی ذهنت به خودت بگو بابت این موضوع کاری نمیتونم بکنم پس مهم نیست

ارزش هزارتومن و ارزش یک میلیون و ارزش ۱۰۰ میلیون هیچوقت یکی نیست و به یه اندازه بهشون بها نمیدیم

به فکر و مشغله های ذهنیت و مشکلاتت هم به یه اندازه بها نده🌹

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا کم کردن استرس هرچیزی توی فکر و ذهنت میاد رو بنویس، حتی چیزای بیخود و الکی، یکی یکی بهشون از یک ت ...

مرسی گلم 

بابت استرس ضربان قلبم بایذ 70باشه ولی 130هست یا 20

خوب میشی ..ابغوره بی نمک احتنالا نمک داشته ..آبلیمو با آب قاطی کن ..اونم خوبه چیزای ترش برو بخور

نه بی نمک بود خانمه خودش میدونه نباید با نمک بده

اون سری روی 10بود پایبن بود یهو شذ 16

نه بی نمک بود خانمه خودش میدونه نباید با نمک بده اون سری روی 10بود پایبن بود یهو شذ 16

شاید فشار سنج اشتباه نشون داده، فشار ۱۶ برای یه نفر ۱۴ ساله خیلی زیاده

سرت سنگین شده؟ صورتت قرمزه؟

لیموشیرین بخور، اب نباید بخوری، یه پارچه تمیز خیس کن بزار پشت گردنت فشارت میاد پایین

شاید فشار سنج اشتباه نشون داده، فشار ۱۶ برای یه نفر ۱۴ ساله خیلی زیاده سرت سنگین شده؟ صورتت قرمزه؟ ...

همه رو دارم قرمز هست تب دارم داغم همش و حاله تهوهتهوع سرگیجه بی حالس سردرد های شدیذ که صدا ازییتم میکنه و دو روز پیش سه تا قرص پشت  سرهم خوردم عصبی شدم زد بع سرم خداروشکر چیریم نشد

همه رو دارم قرمز هست تب دارم داغم همش و حاله تهوهتهوع سرگیجه بی حالس سردرد های شدیذ که صدا ازییتم می ...

چه قرصی خوردی؟؟

چرا دکتر نمیری عزیزم؟

چه قرصی خوردی؟؟ چرا دکتر نمیری عزیزم؟

من برای ضربان قلبم که زیاده و تند میزنه رفتم قرص تپش قلب گرفتم و تموم شده روزی یک دونه بایذ بخورم سه تا خوردم 

اسمشو نمیدونم

من برای ضربان قلبم که زیاده و تند میزنه رفتم قرص تپش قلب گرفتم و تموم شده روزی یک دونه بایذ بخورم سه ...

عزیزم خودسر قرص نخور، برو دکتر ازت نوار قلب بگیره هرقرصی نیاز باشه بهت میده

عزیزم خودسر قرص نخور، برو دکتر ازت نوار قلب بگیره هرقرصی نیاز باشه بهت میده

قرص خودم بود ولی دکتر گفت تموم شد نخور ولی من خوردم حوصله زندگی کردن ندارم براشون مهم نیستم الان میگن چرا فشارت بالاست کصخلا از زندکیه هیج جوره مهم نیستم فشار رومه خسته شدم 

قرص خودم بود ولی دکتر گفت تموم شد نخور ولی من خوردم حوصله زندگی کردن ندارم براشون مهم نیستم الان میگ ...

فشار چی روته عزیزم؟

تو که سنی نداری

زندگی رو برای خودت سخت نکن عزیزم