2777
2789
سوپتو خب غلیظ تر درست کن گوجه و هویج و سیب زمینی و هرچی که میریزی رو پوره کن غلیظ شه

من برنج و یه تیکه کوچیک مرغ اندازه یه تیکه خورشتی با سیب زمینی و هویج.. امروز جعفری ریختم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برنج سردیه زیر یک سال نده برای سوپ از مرغ شروع کن اونم بیشتر استخون مرغ رو بزار بپزه تو سوپ هویج سیب زمینی پیاز پیازچه سبزی کرفس کدو زرشک آلو آلوچه سیب درختی به بلغور گندم ماکارونی ورمیشل رشته هر بار دوسه تا از این مواد رو بریز که متنوع باشه ادویه هم فقط لیمو گرد لیمو و زردچوبه سوپ رو رقیق درست کن و از یکی دوقاشق بهش بده هر روز یکم بیشترش کن   وقتی بالا میاره این احتمال رو بده که معدش سنگین شده از کم شروع کن عادت کنه موقع خوردن غذای کمکی باید حالت نیمه نشسته باشه و تا نیم ساعت بعدش دراز نکشه  از وقتی غذا خور میشه میتونی از نعنا و پونه برای سبک شدن غذاش استفاده کنی مراقب باش غذاش ترش نشه

برنج سردیه زیر یک سال نده برای سوپ از مرغ شروع کن اونم بیشتر استخون مرغ رو بزار بپزه تو سوپ هویج سیب ...

عزیزم ممنون جواب دادی .. میگم اگه سردیه یعنی حریره بادوم هم ندم؟

برنج سردیه زیر یک سال نده برای سوپ از مرغ شروع کن اونم بیشتر استخون مرغ رو بزار بپزه تو سوپ هویج سیب ...

اگه زحمتت نمیشه هرموقع حوصلشو داشتی برام بنویس چیا درست کنم براش قشنگگگ توضیح بده بچه اولمه و ناشییییی

مگه میشه برنج نداد واااا

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
اگه زحمتت نمیشه هرموقع حوصلشو داشتی برام بنویس چیا درست کنم براش قشنگگگ توضیح بده بچه اولمه و ناشییی ...

منم ی ماه دیگه باید شروع کنم شما از چی شروع کردی و اینکه هر روز س مدل بهش میدی چجوریه کلا

عزیزم ممنون جواب دادی .. میگم اگه سردیه یعنی حریره بادوم هم ندم؟

اونجوریام نیس سردیشو با چیزای دیگ میشه گرفت اگ اینطوره مرغم سرده

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
توحریره بادوم برنجه من نمیدونم چی بدم پس؟سوپ هم تو نت نگا کردم نوشته بود بابرنج

همه چی با برنجه اصن نمیشه برنجو حذف کرد امکان نداره..

خوب چون تازه انداختیش ب غذا نمیتونه سوپ بخوره ..فعلا هویج و سیب زمینی جدا پوره کن کره بزن بده بخوره تا معدش ی کم اماده بشه

منم ی ماه دیگه باید شروع کنم شما از چی شروع کردی و اینکه هر روز س مدل بهش میدی چجوریه کلا

من اول فرنی دادم ارد برنج بلدی درست کنی؟ارد برنج باید درست کنی با اب بزاری روی اجاق .. یه سری با شیر میزارن ولی من آب گذاشتم بعد که یکم غلیظ شد و یکم خنک شد شیر خودمو ریختم توش جوری ک نه سفت باشه نه خیلی رقیق.. روز اول یه قاشق کوچیک روز دوم دو قاشق و..