2777
2789
عنوان

دورهمی واسه خوشگل تر شدن

255 بازدید | 37 پست

خانما هر کی هر ماسکی چه خونگی چه صنعتی ازش چند وقت استفاده کرده و باعث شده پوستش شاداب تر بشه رو بیاد بگه داشته باشیم ، از ماسکا و تونراتون عکس بدین و بگین واسه چه نوع پوستی خوبه 

من خودم پوستم چربه خیییلی جوش میزدم از وقتی هر شب ماسک سفیده تخم مرغ و گلاب میزنم جوشان کمتر شدن و پوستم داره صاف تر میشه 

واسه روشن شدن پوست چیکار باید کرد؟؟ 

راسته میگن زینک بزنی واسه لکای صورت خوبه؟ 

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگه میخواید واسه روز پدر کتونی خوب بگیرید از کتونی پیروزی خرید کنید قیمتاشون عالیه

من برای پدرم و همسرم از اینجا خریدم

حضوریم میتونید برید

خرید انواع کتونی با بهترین کیفیت و قیمت ها | کتونی پیروزی (katonipirozi.com)

زینک راسته

چقدر بزارم روی پوست بمونه؟؟؟ صبح تا شب زیاد نیست؟

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >

1.بچه ها چه مواد ارایشی استفاده کنم بینی ام باریک تر بشه ( گوشتیه)

2. زیر چشمم گوده اون چی بزنم؟

3. لب ام چی بزنم برجسته تر بشه؟ 

4.خط چشم ماژیکی سبز بگیرم یا سیاه(چشمم سبز)

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد