2777
2789
عنوان

اشتباه داروخانه و....

226 بازدید | 10 پست

من برای عفونت کلیه دکتر قرص نیترو فاروموتادین

تجویز کرد.  داروخانه داخل کارتن قرصی گذاشته بود که برای افسردگی حاد تجویز ميشه.  حالا من هر 6 ساعت یکی خورده بودم.  سرگیجه ی شدید و.... خلاصه فرداش فهمیدم که قرص داخل کارتن با اسم روی کارتن مطابقت نداره.  

راضی باش به رضای خدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داروخانه ها اینقدر عوضی شدن که حد نداره 

چند روز پیش بچم سرما خورد شوهرم رفت داروخانه پنج تا مکمل انداخت بهش داروهاش نزدیک سه تومن شد

هرچی گفتم برو‌پس بده گفت من خجالت میکشم 

از وقتی ثبت سیستمی شده هرچی دلشون میخواد به مردم‌میندازن من وقتی خودم میرم از دکتر میپرسم چی‌نوشتی که داروخانه چیز الکی بهم نده

حسابی پیگیر شو دو فردا دیگه داروی اشتباهی به بچه میدن به رن حامله میدن باعث قتل میشن

اتقاقا از داروخونه ی ديگه که قرصم رو تهیه کردم شماره تلفن رسیدگی به شکایات داد.  فردا حتما زنگ میزنم 

راضی باش به رضای خدا 
ای وای  الان بهتری؟

کلیه هام عفونت کرده بود.  خودم حالم بد بود.  تب و لرز شدید. اونوقت این قرص ضد افسردگی حاد داده بود.  يه روز کامل خواب بودم.  سر گيجه ی شدید 

راضی باش به رضای خدا 
کلیه هام عفونت کرده بود.  خودم حالم بد بود.  تب و لرز شدید. اونوقت این قرص ضد افسردگی حاد ...

ایشالله زود خوب میشی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima