2777
2789

کارنامه گرفتم معدلم شده ۱۷ از صبح تو خونه جنگ راه افتاده اینقدر گریه کردم حالم بده. الان نیم ساعت دیگه بابام بیاد جنگ اصلی شروع میشه توروخدا واسم دعا کنید. به خدا من درسمو خونده بودم.  خسته شدم از این همه تحقیر مقایسه و سرکوفت😭😭

هفده که بد نیست.

اهمیت نده بابا 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا تازه مدرسم تیزهوشانه. مامانم از صبح داره میگه دانشگاه بغل بهشت زهرا قبول میشی هیچی نمیشی. الا ...

میدونم اعصابت خورد میشه ولی اهمیت نده. کار خودتو بکن. حتما همینقدر از دستت برمیومد دیگه. 

میخوان چیکار کنن مثلا؟ دیگه نزارن مدرسه بری؟ دو روز غر میزنن خسته میشن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

به خدا تازه مدرسم تیزهوشانه. مامانم از صبح داره میگه دانشگاه بغل بهشت زهرا قبول میشی هیچی نمیشی. الا ...

پدر و مادرت شاغل هستن تحصیلاتشون چه قدره مگه انقدر تحت فشارت گذاشتن

خدااااا
پدر و مادرت شاغل هستن تحصیلاتشون چه قدره مگه انقدر تحت فشارت گذاشتن

بابام که خوب قطعا شاغله. دیپلم داره کارمنده ولی مامانم خانه دار. نمی‌دونم چرا این کارو با من میکنن. دلم میخواد خودمو بکشم

بابام که خوب قطعا شاغله. دیپلم داره کارمنده ولی مامانم خانه دار. نمی‌دونم چرا این کارو با من میکنن. ...

عجباااااا من فکر کردن هر دو تاشون دکتر ان  کاش از مشاوره مدرسه تون بخوای باهاشون صحبت کنه 

خدااااا
عجباااااا من فکر کردن هر دو تاشون دکتر ان  کاش از مشاوره مدرسه تون بخوای باهاشون صحبت کنه

مشاور اینا براشون مهم نیست کار خودشونو میکنن فقط دعا کن بابام یکم منطقی تر رفتار کنه. صبرم سر اومده دیگه