2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

381 بازدید | 16 پست

به نظرتون از همچین مردی بچه دار بشم یا دارم یه موجود بیگناهو بدبخت میکنم

خیلی شلخته و تنبله به غیر از پولم به هیچی فکر نمیکنه تمام دغدغشم کاره پنهان کاری هم چند موردی ازش دیدم ترسو هم هست همه چی رو هم به نفع خودش میخواد آشغال جمع کنم هست اصلا حاضر نیست وسایل خراب و لباسای کهنه شو رها کنه با اینکه پول داره اگه یکی ازش کمک بخواد تا اون آدم به خاک سیاه نشینه یا نزدیک مرگ نشه محاله ممکنه بهش کمک کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز به فکر کردنم نداره حتی

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

این آدما معیوبن شوهر منمهمینه .انگار اونو تعریف کردیبه اضافه اینکه خیلی سگگگ اخلاقه ینی بستش کاملتره از مالتو.من بچه آوردم ولی خب گاهاآرزوی مرگگگگ دارم زجرمم میده زجرهاااا چون من شاغلم. تولااقل شاغل نیستی. پولاشو خرج کن اگه خسیس بیش از حده باز خوددانی.

خداجونم پول رو میدی به کی😔

به کسی کار میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خداجونم پول رو میدی به کی😔

خب میگه به فکر پول دراوردنه دیگه

توی دنیا هرچی بخوای بهت میده خدا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یاد اقاشکیب اوای باران افتادم

خساست ویژگی قشنگی نیس ولی اگه خودت هم خسیس وبسازی بنظرم قابل تحمل تره من خودم بسیارولخرجم سازش با ادم خسیس حتی بعنوان دوست برام سخته باید خوبیاشم بسنجی و ببینی خودت چقدر میتونی کناربیای

🦋🫀

اسی تک تک چیزایی که گفتی باید دقیق توسط روانشناس موشکافی بشه تا بشه گفت اسمش اختلاله یا سوبرداشت توعه

اول گفتی که به فکر پوله فقط. این یعنی خیلی کار میکنه. یعنی خیلی خسته میشه. اینجا سوالی که هست اینه که ایا شلختگی و تنبلی به علت خستگی هست؟ یا ذاتا همینه؟ یا شاید برای افسردگی باشه

پنهان کاری ذقیقا کجا؟ خیانت کرده؟ درمورد خانواده یا کارش چیزی رو پنهان کرده؟ پنهان کاری داریم تا پنهان کاری

بعد گفتی ترسوعه. دقیقا کجا؟ ایا تو توقع یک مرد شجاع اماده جان فذایی رو داری؟ خب این رویایی هست یکم

درمورد اشغال جمع کنی اینو بگم که من خانمی رو میشناختم همیشه از اشغال جمع کنی شوهرش گله داشت. الان که بزرگ شدم میبینم اونی که توی خونه اونها اشغال جمع کن واقعی بود، خود خانمه بود. به نظرت مردی که اونقدر کار میکنه یادش میاد پیرهن آبی 5 سال پیشش چی شد؟ خودت چرا دور نمیریزی؟

در اخر هم برای پول گفتی. میدونی اسی من زیاد دیدم دور و بر. به یکی کمک کردم بعد رفته سرم آب رسان خریده. دلم براش سوخته مثلا گفتم بهش کمک کنم. بعد خودم سرم آب رسان ندارم اون رفته خریده. با خودم گفتم مگه عقلم کمه اخه؟ چرا باید پولم رو به ادم هایی بدم که واقعا احتیاج ندارن؟ خسیس نیستما. از سواستفاده و احمق فرض کردن بدم میاد. یا مثلا زار میزنه از نداری. میگه میخوام کلیه بفروشم. میره برای دختر 3 ساله اش لباس مارک خارجی میخره 800 هزار تومن. خب این ادم ها محتاج واقعی نیستن. من کار کنم دو دستی به این ادم پول بدم؟ منم یا به خیریه های مطمئن پول میدم. یا برای ادمی که به قول تو رو به مرگ باشه یا به خاک سیاه نشسته باشه. جز این حماقت منه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***