2777
2789

سلام خانوما من تازه عروسمو زیاد غذا بلد نیستم تو خونه پدرم اصلا غذا نپخته تو خونه شوهرم همش 

خورشت قیمه و سبزی قرمه و ماکارانی و اش سوپ و اش دوغ و استانبولی پلو خورشت لوبیا چشم بلبلی وابگوشت وعدسی و چند بار هم دلمه و کوفته پختم وهمش این چرخه رو ادامه میدم کسی یه غذای متنوع و آسان بلده که یه ساعته بپزه چون شامو زود میخوریم بلافاصله بعد اینکه شوهرم از سر کار بیاد شام میخوریم کسی چیزی بلده امروزم احتمالا زود تر بیاد چون برف میباره 

یه چیز اسون خوشمزه میخام متفاوت باشه و زودی بپزه کسی بلده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینه مرغ خوردم می‌کنم مثل جوجه مزه دار می‌کنم تو روغن سرخ می‌کنم ی برنجم کته میزارم خیلی خوشمزه  و اسونه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بندری درست کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من مرغ با ادویه مزه دار میکنم

بعد روغن میریزم مرغان سرغ بشن 

صدای جلزولزش که در اومد یه نصف استکان آب میریزم تا باز بپزه 

پیاز فراوان خلالی میکنم اون آبه که خشک‌شد باز جلزولز کرد برمیگردونم مرغان رو 

پیاز میریزم با آب .

پیازا قشششنگ عسلی میشن آبش که خشک شد باز جلزولز کرد آب نارنج میزنم .

با کته 

سینه مرغ رو خرد کن بعد ادویه بزن طعم‌دار بشه یکی یکی بردار بزن به تخم مرغ بعد به آرد بعد به تخم مرغ بعد تو آرد سوخاری قلتش بده بزار تو روغن داغ سرخ بشه سیب زمینی هم درشت خرد کن یه ذره آب‌پزش کن بعد تو روغن داغ سرخش کن بعد سس بزن بخورین می‌تونی کنارش سالادم درست کنی