2777
2789
عنوان

بیاین کمک قیافه خواستگار اگه...

288 بازدید | 18 پست

سلام، من خواستگار زیاد دارم ولی هیچ کدوم اون قیافه و قدی که معیار منه رو ندارن من همچین معیار افسانه ای ندارم ولی دلم یه پسر شاداب و اهل سفر میخواد و قیافه تو سبک مثلا قیافه سینا مهراد یا علی قلیچ نمیگم خیلی زیبا مدل  کلی ابرو و چشم و چهره منظورمه...

خواستگارام رو با اینکه موقعیت نسبتا خوبی دارن ولی به دلم نمیشینه... چیکار کنم ؟🥲

مامانم میگه انقدر که تو رد میکنی خدا قهرش میگیره...

الانم یکی اومده قدش بلنده، ورزشکاره و شغل مناسبی داره خونه و ماشینم داره همه هم از اخلاق و ایمانش تعریف میکنن ولی چهرش...خیلی با چیزی که من دوست دارم متفاوته نه اینکه زشت باشه، من دوست ندارم...🥲

چیکار کنم😭

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم واقعا اشتباه میکنی چهره ی آقا ملاک نیست بیشتر اخلاق و خصوصيات فردیش مهمه 

چندسالته؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
متاسفانه چهره ی خوب عادی میشه اما چهره ای که بار اول به دل نشینه تا اخر عمر به دل نمیشینه

منم همین طرز فکرم دارم ولی اطرافیانم فکر میکنن من ذارم شورشو در میارم ولی واقعا اینطور نیست

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
اول باید به دلت بشینه  ننشست تو رو خدا جلو نرو اشتباه من نکن

برات هیچ وقت عادی نشد؟ نگفتی چهره مهم نیست؟

فرصت بده با اخلاقش انس بگیری چهرش برات کمرنگ میشه البته اگه با بقیه چیزاش اوکی هستی 

بقیه چیزاش برام اوکیه هفته‌ی بعدم یه قرار داریم

عزیزم واقعا اشتباه میکنی چهره ی آقا ملاک نیست بیشتر اخلاق و خصوصيات فردیش مهمه  چندسالته؟

میترسم بران عادی نشه 

داره ۲۴ سالم میشه

تازگیا علی قلیچ رفته روی بورس

من از  ده سال پیش همچین چهره هایی رو میپسندم 🥲

منم همین طرز فکرم دارم ولی اطرافیانم فکر میکنن من ذارم شورشو در میارم ولی واقعا اینطور نیست

اینی که گفتم یه حقیقت اثبات شده هست اما خب همیشه یه سری استثناها هم وجود داره انشاالله خوشبخت بشی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...