2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا خانوادم انقد بد شدن

134 بازدید | 10 پست

خانوادم خیلی رو مخن بین بچه ها فرق میذارن 3 تا بچه ایم من بچه وسطیم نمدونم چرا با من انقد بدرفتاری میکنن جوری که اینا سخت میگیرن به خواهر و برادرم سخت نمیگیرن همیشه م میگن مشکل از منه با اینکه اخلاق خودشون بده چندوقته بابام به شوخی دستشو رو گردنمون میذاره خفمون میکنه بعد ول میکنه میگه شوخی کردم همشم میگن اخلاق گندت به عمت رفته با اینکه من بچه خودشونم نه بچه عمم تو جمع فامیلی منو به مسخره میگیرن با اینکه چیزی بهشون نمیگم دوسال پیش داداشم زد دستم شکست چیزی بهش نگفتن فقط میگفتن مگه ما میتونیم به تو چیزی بگیم که به اون بگیم ازون موقع دوساله که با داداشم حرف نمیزنم اونم تو دعواها سواستفاده میکنه بابام همیشه موقع دعوا بهم میگه تو میمردی بهتر ازین بود که زنده میموندی وقتی بهشون میگم بیاین بریم پیش مشاور قبول نمیکنن میگن مشکل توعه چرا ما بیایم نمیتونم با کسی دوست باشم چون مامانم نمیزاره میگه بهترین دوست پدر مادر بخدا دارم عذاب میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تو رو گذروندم همسن تو بودم و بزرگ شدم هم ازدواج گریز شدم هم خونواده گریز تا دلت بخوادم دوست و رفیق دارم 

کاری به جز تحمل و تلاش و درس از دستت برنمیاد

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
نکن ازدواج بسوزش شوخی کردم من ۱۸سالمه داذم اتیش میگیرم تو زندگیم دلم میخواد جدا بشم ول کن خانوادت&nb ...

مامان بابام نمیذارن کار کنم بیرون میگن مگه آبت کمه دونت کمه پس چرا ناراحتی میگم میخوام دستم تو جیب خودم باشه میگن نمیخواد بیرون کلی پسر هس بمون خونه

منم شرایط تو رو گذروندم همسن تو بودم و بزرگ شدم هم ازدواج گریز شدم هم خونواده گریز تا دلت بخوادم دوس ...

اخه خانواده من خیلی رو مخه حتی دعوا بین خودشونم میشه میوفته گردن من

عزیزم🥲نمیتونی تنها بری پیش مشاور راهکارهاشو انجام بدی مثلا

میتونم برم ولی پول تراپیست خیلی گرونه یه مشاور بود همسایمون بود مامانم باهاش دعوا کرد میگف مشاور دیوونست