2777
2789

دوستان اگه عکس لباس دارید هم بفرستید

خودم خیاطی بلدم پارچه شو میگیرم سریع میدوزم

بنظرتون لباس بلند بپوشم یا کوتاه

یا شومیز شلوار بپوشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ی جشن نوزادی پیراهن بلند واقعا زیادیه بنظرم  بازم نمیدونم شما چ جوری جشن میگیرید

جشن نوزادی یکی از اقوام همسرم اکثریت پیراهن بلند پوشیده بودن 

خواهرشوهرم که تو عقدمون پیراهن پوشیده بود همینو تو عروسی مونم پوشیده بود بعدش عوض کرد لباسی که برا عروسی خواهرشوهر خودش خریده بود رو پوشید  (یعنی برا عروسی برادرش یه لباس تو شان خواهرشوهر نخریده بود)  بخاطر همین منم میخواستم یه لباس تکراری بپوشم تو مراسم نوزادی بچه‌ش

جشن نوزادی یکی از اقوام همسرم اکثریت پیراهن بلند پوشیده بودن  خواهرشوهرم که تو عقدمون پیراهن پ ...

رسومات خانواده همسر منم شبیه همینه . اکثرا پیراهنای بلند می پوشن . ولی نمیرن بخرن یه لباس تکراری که از قبل دارن رو می پوشن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚