2777
2789
عنوان

راه حل کات کردن با پسر

184 بازدید | 18 پست

بچه ها من از سر کمبود اعتماد بنفس با پسری ک ازش خوشم نمیاد ولی همش بهم انگیزه و انرژی میداد وارد رابطه شدم حالا میبینم هرچی میگذره 

پسره داره وارد فاز رابطه جنسی و اینا میشه تقریبا 

منم ک خوشم نمیاد ازش درسته هرروز عادت کردم باهاش صحبت کنم ولی نمیدونم چجور تموم کنم ک اونم بهش برنخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه به همینجا ختم میشه حرفاشون رک حرفتو بزن بگو که واسه این حرفا زوده و اینا اگه قصدش فقط همین باشه میزاره میره خودش 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

چرا برات مهمه که بهش برنخوره؟

طبیعتا وقتی قراره به کسی نه بگی ممکنه بهش بربخوره، باید این رو بپذیری

یاد بگیر اولویتت باید خواست خودت باشه نه دل دیگران

بگو حس میکنم علاقه متقابلی ندارم و رابطمونم سرانجامی نداره، نمیخوام دیگه وقت بذارم براش. برات آرزوی موفقیت میکنم. از نظر من این ارتباط تمومه

یک تهمت بهش بزن. بلاکش. کن.  من همیشه از این اهرم استفاده میکردم. یا دعوا الکی میکردم. &nb ...

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون