2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭

130 بازدید | 8 پست

خودم حامله ام بچم دوسالشه ساعت 10.5 از خواب پاشد بردمش حموم آوردمش خوب بود یهو بی‌حال شد و خوابید خیلی استرس دارم هی میگفت دلم اوف شده این ماه همش بچم مریضه تازه خوب شده 😭😭

خودمم باز از دیشب گلوم درد میکنه از استرس حالت تهوع گرفتم

زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘

وا مثلا مادری یکم حل مسله بلد باش ن اینکه تا یچی میشه هول کنی

اگ تب داره علائم مریضی داره ببرش دکتر و کلا بعد حموم ادم بی حال میشه دلش میخواد بخوابه گلودرد خودتم ک فک نکنم اونقدر استرس داشته باشه فوقش مریض شدی دیگ😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش اجی استرس برای نی نی خوب نیست  هیچی نیست خسته شده بیشتز شد ببرش دکتر

هنوز خوابه 😭

زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
وا مثلا مادری یکم حل مسله بلد باش ن اینکه تا یچی میشه هول کنی اگ تب داره علائم مریضی داره ببرش دکتر ...

دیگه مغزم جواب نمیده الان دلم میخواد فقط بشینم گریه کنم 

بچه زیاذ میخوابه بیدارش گن ببین حالش خوبه

به زور یکربع به سه بیدارش کردم ولی کلا نرمال نیست بی حاله