2777
2789

سلام خانما یبوست شدید داریم 

زخم شقاق و هموروئید هم گرفتم 

خیلی دارم اذیت میشم 

دکتر کاظمینی بهتره برم 

یا دکتر عسکر فرشا ؟؟

خواهش میکنم جواب بدین 

دکتر گوارش خوب میخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاید ۱۵سال همه دکترا رو رفتم همشون ،تا به توصیه ی نفر رفتم دکتر خشنود و الحمدلله جواب گرفتم 

چند تا دکتر هموروئید رفتم 

دارو دادن بهم خوردم استفاده کردم ولی فایده نداره برگشت میکنه 

میخوام دارویی که استفاده میکنم روده هامو تنبل نکنه بعد از مدتی 

شماهم همین مشکل را داشتین  😭😭

اره اون موقع شاید ماهی ی بار دفع مزاج داشتم ،آندوسکوپی و کولونوسکوپی کرد گفت معده ت عصبیه و روده بزرگت برخلاف اکثریت پر پیچ و خمه طول می‌کشه مدلوع دفع بشه ،اصلا زور نزن و نخواه به زور دفع کنی چون بدتر و بدتر میشه ،الان خدا رو شکر بهترم 

اره اون موقع شاید ماهی ی بار دفع مزاج داشتم ،آندوسکوپی و کولونوسکوپی کرد گفت معده ت عصبیه و روده بزر ...

بهمون دارو داد 

یا همون اول که رفتین پیشش گفت کلونسکپی انجام بدین ؟؟

من میترسم انجام بدم 

نمیشه اول دارو بده اگر خوب نشد 

بهمون دارو داد  یا همون اول که رفتین پیشش گفت کلونسکپی انجام بدین ؟؟ من میترسم انجام بدم  ...

اول گفت این دوتا رو انجام بده گفتم به هیچ عنوان گفت بیهوش موقت میکنم گفتم من اصلا هیچی هیچی نمی‌خوام متوجه بشم گفت باشه و واقعا هم متوجه نشدم اون موقع تو خود مطب انجام میداد الان نمبدونم