2777
2789

نوزاد ۲۴ روزه دارم

رفلاکس داره،پشت حلقش خلط بود بردیم دکتر گفت از رفلاکسه و زیاد بهش شیرمیدی و اگه اینطوری پیش بره میریزه تو ریه هاش😔گفت چون زیاد میک میزنه باعث شده گوششم قرمز شده داخلش،گفت باید سه ساعت یه بار شیر بدی

اخه نوزاد چجوری باید سه ساعت یه بار شیر بخوره خیییلی گریه میکنه اصلا نمیشه سه ساعت یکبار شیر داد،شما تجربه داشتین تو این زمینه؟توروخدا بگین چیکار کنم،دوساعت یه بار بدم شیر چی میشه؟😔 بچه قرمز میشه از شدت گریه وقتی نمیخوام شیر بدم بهش

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍

بچه هر ۲۰دقیقه شیر می‌خواد به حرفشون گوش نده اگه شیرخشکیه تعداد وعده بالا با حجم کم بده اگر سینتو میخوره چه بهتر اصلا از شیر محرومش نکن که اعتصاب شیر میکنه دیگه نمیخوره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هر ۲۰دقیقه شیر می‌خواد به حرفشون گوش نده اگه شیرخشکیه تعداد وعده بالا با حجم کم بده اگر سینتو می ...

شیر خودمو میدم

شیرمم چربه بچه زود تو شیرم چاق میشه

دیروز بردم پیشش میگه چاقش کردی😐

سر پسر بزرگمم همین مشکلو داشتم با دکتر میگفت چاقش کردی باید رژیم بدی بهش و فلان

خوشبحالت نی نیتو بغل کردی ..دو ساعت ی بار بده کم بده خب.باردار بودی لبنیات زیاد میخوردی؟

مرسی عزیزم

بله باید همین کارو کنم

لبنیات میخوردم بله،یعنی بخاطر مصرف لبنیاته؟

منه بیچاره تو کل بارداری بخاطر اینکه یه کوچولو قندم بالا بود رژیم‌بودم بعد زایمان تا دو هفته شایدم بیشتر هی قندم میفتاد

سرش رو بالا نگه دار اسید برنگرده بسوزونه بچه ریفلاکسی رو یه شیر خشک خاص میدن  یه بوی بدی هم د ...

نه این شیرخشکی نیس

ولی خب نمیدونم واقعا چیکار کنم

هم میترسم از حرفای دکتر

هم اینکه بچه کبود میشه از شدت گریه اگه شیر دیر بخوره😔

مرسی عزیزم بله باید همین کارو کنم لبنیات میخوردم بله،یعنی بخاطر مصرف لبنیاته؟ منه بیچاره تو کل با ...

ان شاءالله چیزی نمیشه ما مادرا بیچاره از اول تا اخرش تو استرسیم بچه کلی مشکلات داره زیاد خودتو ناراحت نکن.شنیدم از ماست هس رفلاکس ولی نمدونم تا چ حد صحت داره منم انقد ماست و لبنیات میخورم

آذر ماهیا عشقن❤

عزیزم پسر من رفلاکس داشت دکتر بهش پودر امپرازول داد و گفت ساعتی یکبار شیر بده ۳ ساعت خیلیه برای نوزاد ۲۴ روزه الانم ۴ ماه نمیشه دیگه خداروشکر خیلی بهتر شده

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
ان شاءالله چیزی نمیشه ما مادرا بیچاره از اول تا اخرش تو استرسیم بچه کلی مشکلات داره زیاد خودتو ناراح ...

ممنون عزیزم

شما باردارین؟انشاالله بسلامتی نی نیتو بغل بگیری🥰

سر پسر بزرگم‌اصلا این مشکلاتو نداشتم نه کولیک داشت نه رفلاکس همهه چی ام میخوردم ولی سر این از همون بارداری بگیر تا الان درگیر هزارتا چیز شدم

ممنون عزیزم شما باردارین؟انشاالله بسلامتی نی نیتو بغل بگیری🥰 سر پسر بزرگم‌اصلا این مشکلاتو نداشتم ...

بله ان شاءالله کم مونده دعا کن.بچه های امروزی خیلی گودزیلان کلی مشکل با خودشون میارن از تو شکم مادر😂دختره خواهرشوهرم دوماهشه پدره خواهرشوهرمو دراورده

آذر ماهیا عشقن❤
عزیزم پسر من رفلاکس داشت دکتر بهش پودر امپرازول داد و گفت ساعتی یکبار شیر بده ۳ ساعت خیلیه برای نوزا ...

به پسر منم داده هم پودر هم شربت هم قطره واسه کولیک

الانم باز شما یه ساعت یکبار شیر میدی؟مشکلی نداشت اینطوری؟

بچه هر ۲۰دقیقه شیر می‌خواد به حرفشون گوش نده اگه شیرخشکیه تعداد وعده بالا با حجم کم بده اگر سینتو می ...

🤨چه خبره هر ۲۰ دقیقه.

هر دوساعت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زیر هز سینه

اگر شیرخشکیه تو این سن ۴۰/۵۰ سیسی

💕

من پدرم در اومد دخترم رفلاکس داشت هنوزم داره بردمش  دکتر فرید ایمانزاده داروهاشو خوب نخورد خیلی اذیت شدم بعدم غذا نخورد.بچه تو حتما یه جایی شبیه کریر بخوابون سرش حتما بالاتر باشه .دو ماهگیشم کلی جیغ میزنه ساکت نمیشه.حتما به شیر خشک عادتش بده

مرسی عزیزم بله باید همین کارو کنم لبنیات میخوردم بله،یعنی بخاطر مصرف لبنیاته؟ منه بیچاره تو کل با ...

اسی من احتمال میدم که رفلاکس نداره چون بچه رفلاکسی وزن خوبی نداره معمولا. زیاد بهش شیر میدی و شیرت چربه. 

طول میکشه تا عادت کنه و معده عش گشاد بشه. سعی کن فاصله شیر دهیت زیاد کنی یا موقعی شیر میخوره کمتر بهش بدی. 

بعد شیر خوردن بزارش تو کریر که افقی نباشه. رو شکم ننداز به شکمش فشار بیاد و ی چند دقیقه صبر کن بعد اروغش بگیر

ی سوال بپرسم

قندت چند بود مگه؟ منم رژیمم

چیا میخوردی گشنه ات نشه

همتا اسم خـودمه♥