2777
2789

وای  امروزا تبلیغات  اینستا چقدر زیاد شده   به چی میشه اطمینان کرد   موهام داره سفید  میشه  ریزش پیدا  کرده  پوستم داره شل وتیره میشه  صورت دخترم خیلی لاغره دوست دارم تپل بشه   نمیدونم چه محصولی سفارش بدم  که نتیجه بده  باهرکی چت کنم میگه بیا ازمن خرید کن  به کی اعتماد کنیم     شما  از چه محصولی نتیجه گرفتین     

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

هر کدوم از این نوع تبلیغات رو میبینی بدون فیک و تقلبیه

جنس خوب اینجوری تبلیغ نمیشه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدوم از این نوع تبلیغات رو میبینی بدون فیک و تقلبیه جنس خوب اینجوری تبلیغ نمیشه

پس چجوری باید باشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

خودت از گوگل ، برای مشکلاتت تحقیق کن ، و برو بازار خرید کن

مثلا زینک برای ریزش و سفیدی مو موثره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

[QUOTE=325641214]خودت از گوگل ، برای مشکلاتت تحقیق کن ، و برو بازار خرید کن مثلا زینک برای ریزش و سفیدی مو موثره&nbs ...[/QUOTEقرص زینک ومیگی ؟

[QUOTE=325641214]خودت از گوگل ، برای مشکلاتت تحقیق کن ، و برو بازار خرید کن مثلا زینک برای ریزش و سف ...

بله قرصش

همیشه خودت برای مشکلاتت تحقیق کن 

وگرنه فروشنده ها و خصوصا اینستا همه چی رو میگن عالیه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من محصول دارم برای مشکلاتی که میگین جنبه تبلیغات هم نداره پیام الانم میتونم با روش های خانگی هم به ...

خوب کمکم کنید   پوستم نازک وتیره داره میشه  راه حلتون چیه

اینکه بچه شیر میدم در ریزش موهام بی تاثیرنیس

بله درسته

خوب شما قد وزن سن به همراه یه عکس باکیفیت از زبانتون برام بفرستین تا مشکلات کلی بدنتونو بگم بهتون

میتونین از زبان بچه تون هم عکس بفرستین تا برای لاغریش راهکاربدم

هدفمند زندگی کن بانو🌹