2777
2789
عنوان

کار در شهر قم بیاین

414 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید اوضاع شهر قم از نظر امنیت و کار چجوری هست؟میگن که کار اونجا پیدا میشه خواستم اگه اطلاعات دارین کمکم کنید 

اوضاع خوابگاه ها چجوریه؟یا کجاها میتونم با قیمت کممم خونه ایی اتاقی چیزی پیدا کنم،اسکان رایگان اگه داره لطفا بم بگید،امنیتش برام مهمه خیلی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
مثل بقیه ی جاها مهم اینه کجا خونه بگیری. امنیت بستگی به منطقه داره .

شما اهل قم هستین؟هزینه اجاره و پیش پرداخت چجوریه؟کدوم مناطقش خوبه؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم خوابگاه داشته باشه امنیت همه ی جای قم تقریبا یکیه ولی اگر آدمای دور و بر و محله برات مهم باشه باید سمت صدوق و شهرک قدس و سالاریه بری که اجاره ها بالاست 

انسجام بنیاد جمهوری عطاران جهانبینی اینا همه مرکز شهرن و به همه جا نزدیک ولی بازم قیمت بالا

سمت توحید و نیروگاه پایین میشه که قیمت ها کمتره بگردی محله مناسب پیدا میکنی درکل قم از نظر رهن و اجاره زیاد با شهرهای دیگه فرقی نداره فقط هزینه هاش کمتره

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...
فکر نمیکنم خوابگاه داشته باشه امنیت همه ی جای قم تقریبا یکیه ولی اگر آدمای دور و بر و محله برات مهم ...

اوضاع کار پیدا کردن برای دخترا توش چجوریه عزیزم؟

من واقعا درمونده شدم با اینکه میترسم از غربت ولی چاره ایی نیست 

گفتم شاید شهر مدهبی باشه امنیتش خوب باشه

اوضاع کار پیدا کردن برای دخترا توش چجوریه عزیزم؟ من واقعا درمونده شدم با اینکه میترسم از غربت ولی چ ...

ربطی به مذهب نداره بستگی داره از کدوم شهر داری میایی قم ؟ مثلا خیلی از دوستها و اقواممون از قم میرن تهران برای کار ولی درکل از هرنظر خووبه آدمهای خووبی داره غریب کش نیستن به نظر یه تایمی بیا برای اینکه آشنا بشی با محیط و اینکه ببینی کاری که میخوایی و پیدا میکنی یا نه بعد تصمیم بگیر برای اقامت دائم ولی از نظر محیطی و امنیت من صدوق زندگی میکنم اینجا امنیتش خووبه مزاحمت ندیدم همیشه هم شهر بیداره شما 3صبح هم بیایی بیرون هم مغازه باز پیدا میکنی هم خیابون ماشین  رفت و آمد میکنه سمت پایین تر شاید 11 12 شب خلوت تر باشه

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...
ربطی به مذهب نداره بستگی داره از کدوم شهر داری میایی قم ؟ مثلا خیلی از دوستها و اقواممون از قم میرن ...

اها درسته عزیزم

مثلا همین صدوق منطقتون پیش پرداخت و اجاره خونه کوچک چقدره؟

کمترین قیمتش در چه حده؟

ممنونت میشم اگر راهنماییم کنی

ربطی به مذهب نداره بستگی داره از کدوم شهر داری میایی قم ؟ مثلا خیلی از دوستها و اقواممون از قم میرن ...

آبادانی ام عزیزم

قم رو میگم

اهوم