2777
2789

انگار از قبلم کمتر شده حضورش

مثلا آنلاینه با خواهراش چت میکنه ولی پیامای شما رو سین نمیزنه🥺

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی‌میکنم‌منم واسش بفرستم .

یا شب قبلش بنویسم‌که دوستش دارم‌ و مرسی که واسه زندگیمون تلاش میکنی . شب و صبحت بخیر💚

البته مجردم😃

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اخیرا بحثی کردید؟

غرغرو و کنترل گر با لحن کنایه و ... نیستید ؟🤔

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

زمان بهش بده مثلا یک هفته یا نهایت ۱۰ روز ببین درست میشه یا نه اگر درست نشد مشکل جدی اما اگر درست شد یا الان مشکل اقتصادی داره یا یکم میخواد تنها باشه یا کاراش زیاد شده 

نامزد با آدم اینکارو نمیکنه چون دلیلی نداره بخواد قیافه بگیره

معمولا دوست پسرها از این کارها میکنن منظورشونم اینه که میخوان کات کنن بی مهری و بی محلی میکنن که آدم خودش بذاره بره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ببین یجاهایی باید درک کرد

من مثلا الان میدونم خیلی فشار مالی روش زیاده بعد از اون طدفم شبا تا ۱۲ یا۱ با من صحبت میکنه صبح ساعت ۶ صبح پا میشه اصلا حوصلش نیست ک بخواد گوشیشو برداره تکست بده و معمولا در طول روز(قبل اینکه بیاد خونه)حتما یا زنگ‌میزنه یا تکست میده برا همین زیاد به صبح بخیر گفتن گیر نمیدم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
زمان بهش بده مثلا یک هفته یا نهایت ۱۰ روز ببین درست میشه یا نه اگر درست نشد مشکل جدی اما اگر درست شد ...

میشه من از تجربه هاتون استفاده کنم چن تا سوال بپرسم ازتون لطفا؟

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

منتظر نمیشم ۲روز صبح بخیر نگه یا پیاممو سین نزنه،همون روز اول زنگ میزنم صحبت میکنیم خیلی آروم‌میگم صبح بخیر نگفتی نگرانت شدم تا ببینم لحنش چطوریه یا دلیل منطقی میاره یا سرد و خشک جواب میده