2777
2789

استروژن تاثیر مستقیم روی بافت سینه داره خوب طبیعیه سینه درد 

دلیل درد سینه تو خانمهای غیر یائسه هم هورمون استروژن هست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استروژن تاثیر مستقیم روی بافت سینه داره خوب طبیعیه سینه درد  دلیل درد سینه تو خانمهای غیر یائس ...

من یایسگی زودرس دارم دکتر گفت تا ۴۵ باید بخوری الانم ۴۲ ساام

من یایسگی زودرس دارم دکتر گفت تا ۴۵ باید بخوری الانم ۴۲ ساام

من ۳۸ سالگی یائسه شدم الان ۴۰ هستم .یه مدت با عرق مریم گلی پریود میشدم الان دیگه نمیشه .باید هورمون بخورم احتمالا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من از ۳۹ گرگرفتگی داشتم محل ندادم تا دو  سال بعد

چندتا بچه دارین؟

من ۳۸ سالگی یائسه شدم الان ۴۰ هستم .یه مدت با عرق مریم گلی پریود میشدم الان دیگه نمیشه .باید هورمون ...

بله باید اول آزمایش بدی ک یایسگی داری بعد شما بچه دارین؟

بله باید اول آزمایش بدی ک یایسگی داری بعد شما بچه دارین؟

اره یدونه دارم الهی شکر

۳ تا

خدا حفظشون کنه 

خدا رو شکر زود بچه دار شدین .احتمالا دختر اگه دارین اونم اینجوری بشه .آگاهش کنید 

من ۳۸ سالگی یائسه شدم الان ۴۰ هستم .یه مدت با عرق مریم گلی پریود میشدم الان دیگه نمیشه .باید هورمون ...

پس عوارض نداری من گرگرفتگی داشتم خلق و خویم بد شد بود افسرده شده بودم حالتهای بد داشتم ولی قرصا رو ک میورم خیلییی بهترم

خدا حفظشون کنه  خدا رو شکر زود بچه دار شدین .احتمالا دختر اگه دارین اونم اینجوری بشه .آگاهش کن ...

ندارم دختر بله خواهرامم ۴۵ اینورا یایسه شدن من زودتر از همه