2777
2789

رابطمون با دخترتون چطوریه،اونی که میخاستید تربیت کردید،اصلا توخونه مسئوليت مشخصی داره منظورم اینه که تو کار خونه کمکتون میکنه،رابطه دوستانه دارید باهاش یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متولد ۸۲ ام ۲۰ سالمه مامانم از بچگی نمیزاشت کار کنم اما وقتی ازدواج کردم یخورده زندگی برام سخت شد نمیگم کار زیاد بکشین از بچه ولی خب یسری مسئولیت در حد سنش بهش بدین خوبه...و اینکه سعی کنین تا جایی ک میتونین قوی بارش بیارین دختر این روزا رو پای خودش باید وایسه....

من دخترم دهه 90 هستش، مرتب کردن اتاقش پای خودشه، گردگیری خونه هم از مسئولیت هاشه، ومرتب کردن لباساش، رابطه مون هم باهام خوبه راحت میتونه حرفاش رو بهم بزنه، باهام شوخی داریم ولی با رعایت ادب و حد ومرز

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

خودم دهه هشتادیم

رابطم با مامانم عالی

ولی نمیتونم هرچیزیو بگم بهش

بله کارم میکنم مسئولیت داده بهم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دختر من متولد  ۸۵ هست 

جارو برقی و گردگیری و آوردن و بردن سفره رو فقط انجام میده

مثلا غذا و اینا درست نمی کنه زیاد علاقه نداره به آشپزی

ظرف و استکان هم نمیشوره شاید هفته ای ده روزی یه بار

ولی خب کلا جارو و گردگیری و مرتب کردن خونه با اونه

من یه مامان دهه هشتادیم  من فکر کنم هیچ وقت به دخترم کاری نگم چون دلم نمیاد  خودمم از 10 ...

همین فکر میکنم خیلی از ما ده شصتیها هم همینطوری هستیم چون اون زمان خودمون کار کردیم بعضیهامون زیاد،الان در مورد بچه هامون از این ور بوم افتادیم و تنبل بار اومدن