2777
2789

اره..ترجیحا یه مدت برو کلاس و خودت رو بنداز رو فیلم و سریال

از یوتوبم می‌تونی یاد بگیری

هم کنکور می‌تونی بدی و اگه رتبه‌ت خوب نشد، بر اساس معدل هم می‌تونی انتخاب رشته کنی و مترجمی بری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مترجمی خوندین؟ بازار کارش چطوره؟ 

من مترجمی نیستم ولی اطرافیانم زیادن. در کل زبان نیازه. بهترین راه کسب درامد ازش تدریسه. فکر کنم از ترم دو به بعد یه زبان دوم هم اضافه می‌شه. تو حین تحصیل اگه پیگیر باشین، می‌تونین تدریس کنین( می‌تونی بری اموزشگاه ها یه دوره کوتاه تدریس بگذرونی و بعد به بچه ها تدریس کنی)

بنظرم اهمیت ندید بقیه چی میگن که این رشته ها بازار کار ندارن. ادمای زیادی رو اطرافم دیدم که از طریق زبان درآمد خوبی دارن. زبان هایی مثل روسی، چینی و... چون سختن و به اندازه انگلیسی متداول نیستن و اموزشگاه براشون کمه، خیلی خوب می‌تونی از کلاس خصوصی درامد کسب کنی( هزینه کلاساشون به مراتب بالاتره) 

حالل من فقط تدریس رو گفتم ولی کارای دیگه هم هست...

ترجمه کتاب، کار کردن تو گمرک و ...

کلا همه چیز بستگی به خودت داره

سلام عزیزم  من مترجمی بودم. سوالی داشتی خوشحال میشم جواب بدم

ممنون گلم

ببخشید میگن استادا از همون اول انگلیسی صحبت میکنن همینجوریه واقعا؟کتابای دانشگاه سطحشون خیلی سخته؟دانشگاه پیام نور هم میخوام برم و خب پیام نور مثل روزانه نیس که هر روز کلاس داشته باشیم 

و اینکه زبانم در حد مدرسه همیشه۲۰بوده مدرسه خوبی هم بودم و علاقم خیلی زیاده چون بچه بودم چند باری کلاس زبان رفتم ولی مداوم نرفتم

بنظرتون ممکنه به مشکل بخورم؟کلاس زبان نمیخوام برم

میتونم همون کتابهای مدرسه بخونم کتاب تستم دارم تاثیر داره یا نه ربطی ندارد شما پیشنهادی دارین برای قوی کردن زبان برای دانشگاه به صورت خودخوان؟

ببخشید سوالام زیاد شد پیشاپیش ممنون از پاسخگویی🌹