2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند شب پیش خواب دیدم تو غسال خانه هستم واز کفن می یام بیرون خودم غسل مرگ انجام می دم همونجا هم با ...

البته این غسل به نیت پاک شدن گناه هام انجام می دم می گم من از مرگ نمی ترسم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
من چند شب پیش خواب دیدم تو غسال خانه هستم واز کفن می یام بیرون خودم غسل مرگ انجام می دم همونجا هم با ...

کلن اگه تو خواب ببینی کسی رفته قبرستون برای فاتحه خوندن به مرده یا اینطوری غسل میشه

اما برمیگرده ینی به طول عمرش اضافه میشه

اما اگه همونجا بیداری شی یکم ممکنه تعبیرش خوب نباشه، البته همه ی خوابا تعبیر ندارن ینی اتفاق نمیوفته تعبیرشون نگران نباش.

اینطوری که دیدی ینی زنده شدی و از غسال خونه اومدی بیرون بنظرم تعبیرش همون افزایش عمره

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 
بوگو

خواب دیدم چند تا زن باهام دشمنن انگار جنن! از دستشون نمیتونم خلاص شم هیجوره!با یکیشون بحثم میشه و گلومو فشار میده  اسم خدا و بسم الله میارم اولش میخنده و هیچی نمیشه بعدش چند تا اژدهای بزرگ و کوچیک میان تا اونارو بسوزونن منو چند نفر دیگه که انسانیم قایم میشیم تا آسیبی بهمون نرسه، اون موجودات میخوان بیان پیش ما تو ی اتاق که در امان باشن ولی من در رو میبندم و اونارو بیرون میکنم، اخرش اژدها ها اونارو میسوزونن همرو. اخرش ی اتاق که همه چیش طلاست میز ناهار طلا دیوارا طلا اونجا هستم با چند نفر. 🙄تعبیر داره؟

خواب دیدم چند تا زن باهام دشمنن انگار جنن! از دستشون نمیتونم خلاص شم هیجوره!با یکیشون بحثم میشه و گل ...

بنظر نمیاد تعبیر داشته باشه، اگه دوباره دیدیشون و خودشونو معرفی کردن ینی جن هستن. ندیدی ینی خواب پریشون بوده

کلن اگه تو خواب ببینی کسی رفته قبرستون برای فاتحه خوندن به مرده یا اینطوری غسل میشه اما برمیگرده ین ...

نه ببین خودم توی غسال خونه می بینم که دورم کفن هست من از جام پا می شم وکفن ها را باز می کنم وشروع می کنم به غسل مرگ کردن نه نیت پاک شدن گناه هام ومنظورم از کفن وغسل توی خواب اینکه به خودم می گم من از مرگ نمی ترسم واماده ام برای مرگ بعد درحین غسل دعوا می شه ویکی وارد غسالخانه می شه ومنو همونجا با تیر می زنه ومن بیدار می شم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بنظر نمیاد تعبیر داشته باشه، اگه دوباره دیدیشون و خودشونو معرفی کردن ینی جن هستن. ندیدی ینی خواب پری ...

میبینمشون تو خواب چند وقت ولی این سری از بین رفتن! مثلا دعایی چیزی میخونم میگن فک میکنی اینجوری ما میریم! همیشه هم زنند 

میبینمشون تو خواب چند وقت ولی این سری از بین رفتن! مثلا دعایی چیزی میخونم میگن فک میکنی اینجوری ما م ...

اگه هربار همونارو میبینی برات دعا یا طلسم نوشتن حتما