2777
2789

ماهی ۱۵۰ به بالا

البته اگه آرایشگاه مال خودت باشه و واقعا حرفه ای باشی

اگرم که صندل کرایه کنی درقگصدی حساب میکنن دیگه ماهی ۱۰۰ به بالا

شایدم بیستر از اینا ولی باید از زندگیت بزنی دیگه

خلاصه نونشون توروغنه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ماهی ۱۵۰ به بالا البته اگه آرایشگاه مال خودت باشه و واقعا حرفه ای باشی اگرم که صندل کرایه کنی درقگ ...

نه عزیزم ارایشگاه مال خودم نیس تازه می خوام وارد کار بشم درصدی شنیون و میکاپ باهم در تهران سالنی با مشتری کمو بیش به نظرتون ماهی چقدر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ارایشگاه مال خودم نیس تازه می خوام وارد کار بشم درصدی شنیون و میکاپ باهم در تهران سالنی با ...

سالنه خوبه حرفه ایه؟ چند درصد میدن بهت. 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

هفتاد وسیله عا از خودمه 30 تومن پولشونه تازه کارم ولی تمیزه کارم سالنشم خوبه کمو بیش مشتری داره

شما یه میکاپ پایه بخوای بزنی ۱ تومن پولشه کمه کم حالا ۷۰۰ مال خودته وروزی کمه کم ۴ تا مشتری داری حتما روزی ۳ تومن کمه کم درامد داری خیییییییلی کمش.  گفتما میشه ماهی ۹۰... یعنی ماهی ۱۰۰ و شایدم بیشتر درامد خواهی داشت 

مرسی عزیزممممممممم امید دادی بهم ممنونننن

این آرایشگاهی که میخوای بری رنچ قیمت میکاپاش چقدره؟ 

300 تا یک تومن یکو پونصد عروس پنج

سعی کن بگی من ویژه کارم و فقط کارای ویژه رو قبول میکنم

یعنی کم هارو قبول نکنم

آره به صرفه نیس

البته اگه واقعا کارت خوبه اینو بگو

چون تو اگه کم هارو قبول کنی از صبح تا شب باید وقتتو واسه ۳ نفر طلب کنی آخرشم۹۰۰ گیرت بیاد

آره به صرفه نیس البته اگه واقعا کارت خوبه اینو بگو چون تو اگه کم هارو قبول کنی از صبح تا شب باید و ...

اها عزیزم فهمیدم برای کار انستام چیکار کنم می خوام یکم بیشتتر مردم کارامو ببینن اینا شناخته بشم