2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ننم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

منم ازش متنفرم انقدرپدر بدو بی شخصیتی هست که حدنداره اگه بمیره بخداقسم زندگیم عوض میشه بدتربن پدردنباست ازهرنظرادم کثیف ولجنیه همیشه نفرینش میکنم نفس کشیدنش هم حالموبدمیکنه به لاوه همه بدیاش که انشالله کمرش ببره فضولم هست حیوان شب تاصبح الکی پلاسه توی اتاق من هی میر ه هی میاد 

منم ازش متنفرم انقدرپدر بدو بی شخصیتی هست که حدنداره اگه بمیره بخداقسم زندگیم عوض میشه بدتربن پدردنب ...

منم از پدرم متنفرم هیچوقت جرات نمیکنم مامانمو با بابام تنها بزارم تو خونه چون همش استرس دازم مامانمو کتک بزنه همیشه میمونم تو خونه انقد بی منطقه اگه کسی بیرون خونه اعصابشو بریزه بهم میاد سرماخالی میکنه و مارو کتک میزنه مگه تقصیر ما چیه انقد خاطره بد ازش دارم ک نمیشه شمرد