2777
2789
عنوان

نتورکی ها بیان

4006 بازدید | 10 پست

من خودم قبلا نتورک بیز بودم اصلا راضی نبودم 

تا اینکه یکی از فامیلامون گفت یه شرکت دیگه نتورک کاررمیکنه برم زیرگروهش شم با قبلی فرق میکنه و فلان 

ولی من چشمم آب نمی‌خورد خلاصه قبول نکردم

چون در هر صورت جیب اون بالادستی ها روپر میکنی برا خودت داری کار نمیکنی برای اون بالادستیا داری کار میکنی 

کسی از بین شما بوده واقعا تو این کار به درآمد بالا رسیده باشه و موفق باشه؟ میخام ببینم اونقدر که ادعا میکنن چند نفر توش موفق شدن 

از پورشه هاشون چه خبر؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
نتورک
1
6%
فروش یک هنری که بلدی یا محصولی که از خودت باشه
14
93%

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتورک چیه

نتورک یعنی کلاهبرداری شرکت هایی مثل بیز که محصولشون معمولیه میان دو برابر قیمت میدن و وقتی ام ما براشون کار می‌کنیم به ازای ۱۰ میلیون فروش که خودت رو کشتی همش ۱ تومن بهت میدن که نصفشم میره جیب بالا دستیا

مگه هنوزم کسی گول نتورکیا رو میخوره؟؟

بله سوال اینجاست متاسفانه من و دوستم آشنایی نداشتیم و رفتم واقعا حتی نمیدونستم نتورک چیه 

تا اینکه همون یه ماه اول دستشون رو خوندم و کلی هم بحث شد کلی زور زدن منو برگردونن برنگشتم 

ولی دوستم هنو اونجا مونده و دارن مغزشو شست شو میدن

من نتورک کار کردم سه سال و درآمدم خوب بود، البته شرکتی که کار میکردم کاملا قانونی و تازه تاسیس و خدم ...

پورسانت فایده نداره هیچی بهتر از این نیس یه هنری بلد باشی راه فروشش هم یاد بگیری کارکرد خودت رو بفروشی و رئیس کار خودت باشی و جیب خودت رو پر کنی 

از نگاه من تو نتورک هم بالاسری داری ولی وقتی محصول از خودت باشه نونت تو روغنه

من نتورک کار کردم سه سال و درآمدم خوب بود، البته شرکتی که کار میکردم کاملا قانونی و تازه تاسیس و خدم ...

خب حالا اگه خوب بود چرا اومدی بیرون ازش؟😂

پورسانت فایده نداره هیچی بهتر از این نیس یه هنری بلد باشی راه فروشش هم یاد بگیری کارکرد خودت رو بفرو ...

درآمدم کاری به پورسانت نداشت، پورسانت هم بود ولی از دو راه دیگه درآمدزایی میکردم و واسم خیلی خوب بود ، چون من خودم اصلا نفیس و بیز و اینا را خوشم نمیومد، اسم شرکت  را نمیگم چون تبلیغ میشه الان ولی درآمد خوبی داشتم در هفته، همه نتورکی هم بد و کلاهبرداری نیست 

خب حالا اگه خوب بود چرا اومدی بیرون ازش؟😂

چون با شوهرم بودیم و کلا زد تو یه کار دیگه و تمرکزمون را گذاشتیم اونجا ولی اینکه اهل ریسک شدیم و خداراشکر تونستیم اوضاع را بهتر کنیم بخاطر آموزش هایی بود که تو نتورک دیده بودم...

و دوست عزیزی که میخندی و واست مسخرس حرفم من نه اسم شرکتی آوردم نه تبلیغی کردم، نظر سنجی کردی و من اشتباه کردم تجربه ی گذشتم را گفتم در این باره

درآمدم کاری به پورسانت نداشت، پورسانت هم بود ولی از دو راه دیگه درآمدزایی میکردم و واسم خیلی خوب بود ...

والا بیز یا نفیس که اصلا حرفشووو نزن 

جایی که بهم معرفی شد لایمن بود

و اینکه نیازی نیس بگی در هر حالت از نتورک و سیستم کارش چندان دیگه خوشم نمیاد به چن دلیل 

هم اینکه همشون واقعا دارن گرون فروشی میکنن 

هم اینکه تو فکر میکنی رئیس کار خودتی ولی اصلا اینطور نیس تو درواقع داری جیب بالاسری ها رو پر میکنی 

هم اینکه سود تو این کارها واقعا کمه 

کاری که محصولش از خودت باشه و پول تمامش بره تو حسابت اونه که ارزش وقت گذاشتن داره