2777
2789

تاثیری داره؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
مگه کرم رژودرم هست!!!!؟؟؟ چند ساله دیگه نیس

آره هست،،تازه تبلیغش هم می کنه تو تلویزیون.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پولش برات مهم نیست اون بخر عالیه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اگه پولش برات مهم نیست اون بخر عالیه

تاثیر داره واقعاً؟؟

برای بخیه ی تو صورتم می خوام جاش نمونه بد جایی هست.

تاثیر داره واقعاً؟؟ برای بخیه ی تو صورتم می خوام جاش نمونه بد جایی هست.

اره خدایی ترمیم کننده اون خیلی خوبه من برا بخیه بینی م استفاده کردم خیلی کمرنگه باید خیلی دقت کنی تا ببینی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من امروز برا بخیه کنتراکتیو بکس گرفتم میگن خیلی خوبه ،،نمیدونم 

پس منم همینو بگیرم،،مرسی.

من یکبار بعد عمل رفتم دکتر پوست..گفت دیر اومدی و کلی کرم داد که موثر نبود

عه پس کِی پس باید ترمیم کننده زد!!😐😐

سیکالیفت اون  استراتادرم کنتراکتیوبکس دوستم زده هیچ اثری از بخیه اش نیست  این سه تا خیل ...

پس یکی از همینا رو می گیرم،،ممنون عزیزم.

اره خدایی ترمیم کننده اون خیلی خوبه من برا بخیه بینی م استفاده کردم خیلی کمرنگه باید خیلی دقت کنی تا ...

چه خوب،،ممنونم.

چه خوب،،ممنونم.

🙏🏻