2777
2789
عنوان

تصادف و واکنش همسرم

439 بازدید | 13 پست

سلام به همگی من 14 سال گواهی نامه دارم ولی خوب نمینشستم پشت ماشین یه چند روزی رفتم کلاس و یه هفته با شوهرم شبا میرفتم رانندگی البته با هاچ بک خواهرم ماشین شوهرم سمند همش حس میکنم خیلی بزرگه هی شوهرم میگفت بشین ماشین و ماشین فرق نداره یه بار صبح زود نشستم یهو یه اتوبوس اومد جلو زدم بهش اون چیزی نشد یکم ماشین خودمون رفت تو زنگ زدم شوهرم و اون اومد و حل شد خودم خیلی استرس گرفتم شوهرم با اینکه اخلاقش خوبه ولی از اون روز همش متلکه میندازه جلو فامیلش که خیلی خوب تو جاده زنم بشینه پشت ماشین البته زن من نمیشینه رحم به اتوبوسا میکنه اینقدر متلک انداخت یکی دو ماه که دیگه نمیشینم ولی خیلی دلم شکست حتی یکی دو بار به دخترم گفت مامانت که راننده نشد انشالله تو بزرگ بشی برات ماشین بخرم خیلی دلم از دستش شکسته خیلی باهاش حرف زدم ولی خوب کلا اهل متلکه نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون الان تو این شرایط خیلی عصاب و حوصله ندارم فقط به ذهنم رسید ببخشید معذرت میخوام بزنم جرش بدم حداقل دلم آروم بگیره 😒

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

اسی با ماشین شوهرت تمرین کن بخدا خواهرشوهرمنو ببینی قدش انقد کوتاهه میشینه پشت سمندهمچین میرونه بیا ببین دهنم وامونده بود.توم اعتماد بنفس داشته باش

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

منم یه چند باری اینور اون ور زدم 

هر موقع ماشین دستمه بهش زنگ بیزنم سریع میگه باز کجا مالوندی بع ماشین بی نوای من رحم کن دست از سر کچلش بردار 

اون میگه من میخندم میگم هر موقع زدم بهت میگم اینقدر چشم انتظار نباش 

بیخیال عزیزم  بذار بگه اینقدر اینور اون ور میزنی تا کاملا دستت میاد 

بدون زدن قرار نیست یاد بگیری

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون