2777
2789

ما عقدیم اصلا بهم پول نمیده منم زیاد پول نمی خوام ازش چون میگم باید درکش کنم پدرو مادرم بهم میدن داشته باشن ولی چند مدتی هس خدا میدونه ندارن که بهم بدن بهش گفتم پول داری بهم بدی گف نه ندارم همش میگی پول پول گف بهم از من پول نخواه برو از پدرو مادرت بخواه اگه میدادن بهت نمی اومدی بهم بگی برا پول گفتم تو شوهرمی تو باید بدی بهم پدرو مادرم میدن بهم فقط خجالت می کشم وقتی شوهر دارم از اون ها بخوام من خدا میدونه همش نمیگم سر ۳ یا ۴ ماه یه بار اونم فقط ۳۰۰ هزار می خوام ازش هر موقع اسم پول میارم اعصبانی میشه خسته ام حتی یه ۱۰ هزاری ندارم تو جیبم رفتم دنبال کار آنلاین همشون اولش پول می خوان ولی من ندارم نمیتونم برم بیرون کار کنم با کدوم مدرک تحصیلی برم تا نهم خوندم 

یه کار آنلاین خوب پیدا کردم فقط اولش ۹۷ هزار می خواد که من ندارم  

شما یه کار برام سراغ ندارید آنلاین باشه خیلی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بگو که شب ها که باهام... 

از من نخواه از پدر ومادرت بخواه  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو که شب ها که باهام...  از من نخواه از پدر ومادرت بخواه    

عقدیم رابطه نداریم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
اسی جان اون کار آنلاین هایی که اولش پول میخوان کلاهبرداری هستن

واقعاا من چیکاررر کنم 

یه جا خوندم طرف گفته بود بعد ازدواج خرجت با منه الان باید پدرت بده دختره گفته بود من الان درخواست کنم میتونم مهریه و نفقه بگیرم پس این نشون میده زنتم و خرجم باتوعه

خسیسع به مشکل بر میخوری بعدا که رفتی زیر یه سقف و حسرت ها میمونه ب دلت

آره ولی راه برگشت ندارم

وا چه پرروعه

خیلیی