سلام دوستان الان تقریبا یک ماه و خورده ای هست عقد کردم اردیبهشت ماه عروسی میکنیم خیلیم همدیگرو دوست داریم تو دانشگاه اشنا شدیم ولی مشکلم اینجاست نامزدم میگه چرا رابطه کامل نداشته باشیم ما که مال همیم دلم هیچ جوره راضی نیست
بهم گفت مگه چی میشه میترسی ولت کنم بعدم خندید ???این حرفو زد حالم بد شد...مسمم تر شدم برای اینکه رابطه کامل نداشته باشم میترسم اخه اطرافیانم هم با من موافقا که نباید دوران عقد رابطه کامل داشت بعدم میگه تو روابطمون منو راضی نمیکنی اخه من چیکار باید بکنم که نکردم???باهاش بحثم شد برای اولین بار زنگ میزنه رد تماس میزنم نمیدونم چی بگم?درسته تو دوران عقد???
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تحت هیچ عنوان رابطه کامل تو عقد نداشته باش لطفا بهش بگو تو مگه میترسی تو منو یک عمر داری یکم ...
دعوا مون شد رفتم خونشون بوسم کرد داشت میرفت سراغ اون کار که من هولش دادم ناراحت شد داد زد سرم زن گرفتم چیکار?مال همین مواقع منم بغضم گرفته بود هیچی نگفتم از خونشون زدم بیرون اخه چیزی نمونده تا عروسی بهش صد بار گفتم
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
خب اون شوهرته قانونی مردی که بخواد ولت کنه چه با رابطه چه بی رابطه ولت میکنه .حالا هرچی صلاح خ ...
اخه چیزی که به دلم نیست?یعنی چی که به من بگه میترسی ولت کنم همه حرفاش به کنار اینو نباید میگفت خدا رو شکر دستم تو جیب خودمه محتاج شوهر نیستم و نخواهم بود احتمالا اون موقع میخواد با خاک یکسانم کنه
نه درست نیست ولی امان از روزی که این داستان بیفته تو جوون پسرا تا به مقصودشون نرسن راض ...
دقیقا همینه میدونی دلم از این شکست که چرا برگشت گفت میترسی ولت کنم?خدا رو شکر دستم جیب خودمه محتاج مرد جماعت نیستم مامانم همیشه میگه دستت تو جیب خودت باشه رفتم خونشون داشت بوسم میکرد داشت میرفت سراغ یه کار دیگه هولش دادم داد زد سر من گفت زن گرفت برای چی??دکوری??تا بحال اینطوری حرف نزده بود..
چه رویی دارن این مردها میترسی ولت کنم دیگه چیه؟ تو هم بگو نترس من مال توعم دلیل نداره فکر کنی چون ر ...
همون بخاطر همین انگار اتیش گرفتم حالم بد شد گفتم خدا رو شکر محتاج تو نیستم مامانم همیشه میگه زن مستقل باشه دستش تو جیب خودش باشه بعدم گفتم من میترسم دیگه بغضم ترکید گفتم برای من خیلی هست تو نگران نباش