2777
2789
عنوان

دوست دارم زودتر پنجشنبه بیاد..‌

88 بازدید | 10 پست

آخ ک قراره همه هم و غمم و خستگسام رو بذارم کنار برمم:)

حتی فکر اینکه قراره هر چی دارم و ندارم رو بذارم پشت در و برم حالمو خوب می‌کنه...

امیدوارم زودتر پنجشنبه بشه و بتونم با حال خوب مهمونش بشم:)

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

کجا میخوای بری عزیزم؟ زیارت؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتکاف،نه عزیزم

التماس دعا میشه برا منم دعا کنی اسمم رویاست 😔😔

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

سلام خوش به سعادت شما

انشاالله از لحظه لحظات اعتکاف بهره معنوی ببری.

و به آرامشی برسی که تمام نشدنی باشه اون آرامش.

خدا به شما اَجر بده اگه میشه محبت کن برای شادی و آرامش پدر مظلوم آسمونیم 🥀دعاکن لطفا

چشم حتما،شما هم ما رو دعا کنین💚

قربونت عزیزم💖💖

سلام خوش به سعادت شما انشاالله از لحظه لحظات اعتکاف بهره معنوی ببری. و به آرامشی برسی که تمام نشدن ...

سلام ،خیلی ممنونم سلامت باشین

متشکرم بابت دعای فشنگتون،باشه چشم حتما

شما هم ما رو دعا کنین🌼💚

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)