من چند وقته پیش یه شب شام نخوردم فردا رفتم عیادت یه بیمار صبحونه ام خیلی کم خوردم اونجا وسطاش یه لحظه جلو چشمام تار شد ضربان قلبم رف بالا و برا چن ثانیه از حال رفتم و برگشتم گفتم شاید از ضعفه امروز بی دلیل دوباره اونطوری شدم یهو ضربان قلبم رف بالا جلو چشمام تار شد ولی از حال نرفتم از چی میتونه باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی من رشتم روانشناسی هست تو این رشته یه کتابی داریم به اسم فیزیولوژی اعصاب و غدد خیلی هم کتابش سخته تو این کتاب توضیح میده که همینطور که بدن به غذا نیاز داره مغز هم به غذا و خواب نیاز داره از طریق غذاهایی که ما میخوریم به مغز گلوکز میرسه درواقع غذای مغز گلوکز هست وقتی به مدت طولانی غذانمیخوریم یا کم میخوریم و مغز گلوکز کافی برای سرپا نگه داشتن بدن رو از دست میده این حالت به آدم دست میده هیچ وقت بدون صبحونه روزت رو به شب نرسون و هیچ وقت شامتو کنار نذار تا این اتفاق نیفته
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛