2777
2789
هعی با دو دقیقه دردای من تموم نمیشه زندگی از اول بهم بد کرد 

قرار نیست چیزی بهتر شه، گریه کن هم سبک میشی هم راحت تر میتونی فک کنی 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تو سن شما پر از انگیزه و خوشحالی بودم اصلا معنی غم رو نمیدونستم ولی الان به شدت غمگینم ۳۲ سالمه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچی مزخرفه برای فرار از همچی فقط  خواب ،غذا،فیلم یکم از حجم‌..کم میکنه

واقعا ای بس فرار کردم دیگه نمیخوام فرار کنم چون دیگه فیلم و غذا و خواب حالمو خوب نمیکنه

من ک امثال زجر دارم میکشمااا بی پولی بدبختی بیکاری همسر مریض شدم هر یک روز دکتر نرفتنم خطر بزرگیه هع ...

ایشالا حالتون خوب بشه.  برا زرق و روزی صدقه زیاد بدید.  

کاربر پسر/#کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)'

کاش منم ۱۵سالم بود هرچند اونموقع پر از درد وغم بودم اما حداقل مجرد بودم مثل الان نبودم تن ب ی ازدواج اجباری داده بودم هفت سال بدون عشق ازدواج کرده بودم ی شوهر بدون فهم...کلی زجر کشیدم حق من از زندگی این نبود ....

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻