2777
2789

الان توی یه تاپیکی  چند نفر نوشته بودن اصلا پرده بکارتی وجود نداره و فقط با رابطه تنگ و گشاد میشه 

پس اینکه میگفتن خون میاد چیه؟

یه بارم همینو دوستم بهم گفت باور نکردم :|

واقعا درسته ؟

نه بابا این چرت و پرتا چیه 

دکترا کاملا بکارت رو معاینه میکنن و اگر حتی خراشی هم باشه قید میکنن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرده بکارت وجود نداره؟ کی اینو گفته  من درس شو خوندم انواع مختلف هم داره

من چند بار اینو از جاهای مختلف شنیدم میگن 

پرده وجود نداره 

همش باور غلطه برای  ترسوندن دخترا 

اصلا چیزی به عنوان پرده وجود ندارو اینا 

هم دوستم بهم گفت هم توی اینستا و نی نی سایت دیدم برام سوال شد

نه بابا این چرت و پرتا چیه  دکترا کاملا بکارت رو معاینه میکنن و اگر حتی خراشی هم باشه قید میکن ...

میگن دکتر از روی سوالایی که میپرسه ازت مینویسن :| 

حدیدا اینو خیلی شنیدم واقعا سوال شد برام 

میگن دکتر از روی سوالایی که میپرسه ازت مینویسن :|  حدیدا اینو خیلی شنیدم واقعا سوال شد برام&nb ...

نه اصلا اینطوری نیست برای من اصلا سوال نپرسیدن 

تازه اومی هم که رابطه داشته هیچ وقت نمبگه رابطه داشتم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من چند بار اینو از جاهای مختلف شنیدم میگن  پرده وجود نداره  همش باور غلطه برای  ترس ...

دروغ میگن دخترا راحت تر خودشون رو ‌وا بدن

شایدم توطئه پسرا یا دخترای بی بندو باره

برای تو احتمالا از نوع حلقوی بوده عزیزم که فقط با زایمان آسیب میبینه

البته رابطه نداشتم.. خودم یکم با دست بچه تر که بودم

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺