2777
2789
عنوان

بچه ها اگه ام ار آی تشخیص ام اس نده

840 بازدید | 16 پست

و دو تا دکتر بگن که ام اس نداری ولی گزگز و مور مور از یه ماه پیش هنوزم باشه میشه به همون ام ار ای اکتفا کرد؟ یا بازم برم دنبالش واقعا هربار گز گز شروع میشه تمام وجودم اظطراب میشه نمیدونم چکار کنم

به یه دکتر اکتفا نکن چند جا برو ...خاله من اگه به همون یه جا اکتفا کرده بود الان دور از جون شما و خودش فلج بود

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یه دکتر اکتفا نکن چند جا برو ...خاله من اگه به همون یه جا اکتفا کرده بود الان دور از جون شما و خو ...

خالتون ام اس دارن؟  علایمشون چی بود؟ با چه آزمایشی مشخص شد دارن

توی ام آر آی مشخص میشه حالا که گفتن نداری خداروشکر. یه آزمایش  ( cd ۹ ) حتمآ انجام بده&nbs ...

ام آر ای من بدون تزریق هست میترسم خیلی که نشون نداده باشه ، این چه آزمایشیه که گفتین؟

خالتون ام اس دارن؟  علایمشون چی بود؟ با چه آزمایشی مشخص شد دارن

از لگن تا نوک پاهاش مور مور میشد میخواست راه بره دست میگرفت به دیوار و جایی تا بتونه راه بره،،،رفت دکتر گفتن چیزی نیست دکترش هی عوض کرد تا آزمایش گرفتن گفتن مشکوک به ام اس هست بستریش کردن و آب نخاع ازش گرفتن دو سه هفته بعدجوابش اومد گفتن ام اس داشتی اما رد کردی ،کورتن با چندتا قرص و دوا داد دکتر گفت بخوری خوب میشی،بعد هم گفت اگه یه روز دیر میومدی امکان خوب شدنت نبود

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
از لگن تا نوک پاهاش مور مور میشد میخواست راه بره دست میگرفت به دیوار و جایی تا بتونه راه بره،،،رفت د ...

خالتون چند ساله ام اس داره؟ من پاهام خواب میاره با یه دستم دست چپ و پای چپ البته بیشتره

خالتون چند ساله ام اس داره؟ من پاهام خواب میاره با یه دستم دست چپ و پای چپ البته بیشتره

هشت ماه تقریبا درگیر بیماریش بود هیچ علائمی نداره با دارو خوب شدش

هشت ماه تقریبا درگیر بیماریش بود هیچ علائمی نداره با دارو خوب شدش

ببخش هی سوال میپرسم پر از آشوبه دلم از بس فکر میکنم مریض شدم بخدا ، خالتون تو ام آر ای چیزی نشون داده شده بود؟ یا ام ار ای سالم بوده؟

ببخش هی سوال میپرسم پر از آشوبه دلم از بس فکر میکنم مریض شدم بخدا ، خالتون تو ام آر ای چیزی نشون داد ...

عیبی نداره عزیزم،،،والا از اینش خبری ندارم آخه خالم شهرستانه از همدیگه دوریم یه سری چیزاروهم پنهون میکرد ما ناراحت نشیم کم و بیش یه چیزایی فهمیدیم

عیبی نداره عزیزم،،،والا از اینش خبری ندارم آخه خالم شهرستانه از همدیگه دوریم یه سری چیزاروهم پنهون م ...

خدا انشاالله سلامتی کامل بهش بده ، خیلی سخته ،تورو خدا منو دعا کن دوتا بچه دارم، دوشنبه نوبت دارم برم دکتر تا اون روز میمیرم