2777
2789

سلام چند روزه اومدیم سفر بعد میگ برای همه (منظورش خانواده خودشه )یه چیزی بگیر مثلا دختر پاشش یک سالشه من واسه ب دنیا آمدنش طلا بردم کادو تولدش هم پول دادم میک من تاخالا چیزی نگرفتم براش باید براش کادو بگیری اونا میرن مسافرت برای دخترمن هیچی نمیارن منم زورم میگیره ب نظرتون چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خرمی مثله خودش

نهایت یه خوراکی از شهری که هستین واسه مادر شوهر

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

ما رسم داریم اولین مسافرتی که بعد ازدواج میریم برای همه فامیلای نزدیک سوغاتی میبریم  . ولی بعد از اون نه . بعد اون هر مسافرتی که رفتیم یه چیز کوچیک که سوغات اون شهر هست واسه مادر و پدر میبریم فقط . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بگو برا بدنیا اومدنش طلا دادین و کادوی پول برا تولدش... اونا تا حالا برا دخترت هیچی نگرفتن و مام راضی نیستی ایشون بخره همین نه جنگ نه دعوا بگو راضی نیستم اگرم بخری خودت برو بخر

خب بد نیست که نشون‌میده شوهرت دست و دل باز و مهربونه. اما برای خانواده خودت هم بگیرین. اگه پولشو دارین. هم اونا خوشحال میشن هم شما 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.