سلام چند روزه اومدیم سفر بعد میگ برای همه (منظورش خانواده خودشه )یه چیزی بگیر مثلا دختر پاشش یک سالشه من واسه ب دنیا آمدنش طلا بردم کادو تولدش هم پول دادم میک من تاخالا چیزی نگرفتم براش باید براش کادو بگیری اونا میرن مسافرت برای دخترمن هیچی نمیارن منم زورم میگیره ب نظرتون چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما رسم داریم اولین مسافرتی که بعد ازدواج میریم برای همه فامیلای نزدیک سوغاتی میبریم . ولی بعد از اون نه . بعد اون هر مسافرتی که رفتیم یه چیز کوچیک که سوغات اون شهر هست واسه مادر و پدر میبریم فقط .
بگو برا بدنیا اومدنش طلا دادین و کادوی پول برا تولدش... اونا تا حالا برا دخترت هیچی نگرفتن و مام راضی نیستی ایشون بخره همین نه جنگ نه دعوا بگو راضی نیستم اگرم بخری خودت برو بخر
خب بد نیست که نشونمیده شوهرت دست و دل باز و مهربونه. اما برای خانواده خودت هم بگیرین. اگه پولشو دارین. هم اونا خوشحال میشن هم شما
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.