2777
2789

حدود یک سال هر روز صبح یک بار دعای معراج رو میخوندم و بلافاصله دو تا حاجت هام رو از خدا میخواستم در عرض ۱ سال به طرز شگفت انگیزی به حاجت هام رسیدم تو این سال‌ها به خیلی ها گفتم این دعا اثر شگفت انگیزی داره اما نمیدونم چرا یهو به دلم افتاد اینجا هم تایپیک بگذارم بزارم

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

خدار‌وشکر برا منم دعا کن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی یه سال همون صبریه که باید به خرج بدی به نظرم یه سال طولانیه برای حاجت روایی شاید موقعش اصن همون ...

خب شما نمیدونی که حاجتم چی بوده🙂 من پیش پیش دعا کردم خلاصه بگم که حتی یک روز هم برای حاجتم صبر نکردم

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

نه چون شناخته میشم اقوامم هستن تو سایت

سلام دوستم خوبی...میشه واسه منم یه بار بخونی خواهرانه...من خودم خیلی دعاها و چله ها گرفتم....راستش اقدام دومی هستم سه ساله..سنمم بالاس...خیلی دلشکسته هستم خسته از دکتر و ای یو ا ...دخترمم آرزوشه خواهر برادر داشته باشه و منم شرمندش هستم🥺دعام میکنی اسمم سمانه هر وقت دوست داشتی یکبار به نیت من بخون...خدا انشالله نی نی رو سلامت بزاره بغلت..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام دوستم خوبی...میشه واسه منم یه بار بخونی خواهرانه...من خودم خیلی دعاها و چله ها گرفتم....راستش ا ...

چشم عزیزم امشب یک بار دعای معراج میخونم به نیت شما 

ان شا الله سال بعد این موقع پسر کوچولوت بغلت باشه 

نمیدونم چرا تا پیامت رو دیدم حسم گفت صاحب یه پسر به نام سبحان میشی🥺

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

چشم عزیزم امشب یک بار دعای معراج میخونم به نیت شما  ان شا الله سال بعد این موقع پسر کوچولوت بغ ...

الهی آمین انشالله...چه دعایی کردی در حقم دلم رفت اصن خدایا میشه منم‌حامله بشم.....انشالله به خاطر پاکی دل و دعایی که کردی خدا حتمن صداتو میشنوه حتمن و در حقم مستجاب میکنه...ممنونتم ..خدا پسر نازت رو حفظ کنه...اون فسقلی تو دلی پسرمون هم به سلامت بغلش بگیری ❤😘😍

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن